Навальний подає до суду на речника Путіна
Навальний подає до суду на речника Путіна

Навальний подає до суду на речника Путіна

Російський опозиціонер Олексій Навальний подає до суду на прессекретаря президента Росії Володимира Путіна Дмитра Пєскова. Навальний буде позиватися через заяву речника Кремля, який звинуватив політика у співпраці з ЦРУ США.

Про це йдеться на сайті опозиціонера.

Навальний заявив, що вимагає опублікувати докази, які б підтверджували слова Пєскова, "якщо у органів державної влади, від імені яких говорить Пєсков, є докази тієї нісенітниці, яку він несе".

"Ви знаєте, що я вкрай рідко подаю в суд на пропагандистів, хоч вони і брешуть про мене цілими днями. Просто не хочу витрачати час. Однак тут пряме твердження від держчиновника. Тому, по-перше, я подаю до суду на Пєскова. А по-друге, вимагаю опублікувати докази і факти, що вказують на "роботу з фахівцями ЦРУ". Просто по телевізору покажіть, в праймтайм. Дозволяю", - заявив Навальний.

Нагадаємо, російський опозиціонер Олексій Навальний висловився, що за його отруєнням стоїть президент Володимир Путін. Він також підтвердив, що повернеться назад до Росії після проходження курсу лікування в Німеччині.

Після цього речник президента РФ Володимира Путіна Дмитро Пєсков заявив, що слова Навального "образливі, безпідставні і неприйнятні". А самого опозиціонера звинуватили у тому, що він буцімто співпрацює із західними спецслужбами, зокрема, із ЦРУ.

Відео Навальний вперше розповів, кого звинувачує у спробі його занапастити

"За моїм отруєнням стоїть Путін" – вважає російський опозиціонер. Інтерв'ю політик дав німецькому виданню "Шпіґель", зокрема,  зазначив - не має інших версій, окрім тієї, що за отруєння відповідальний глава Кремля. Навальний розповів - коли стало зле, болю не відчував, але думав, що вмирає. Політик запевнив, що не боїться і планує повернутися до Росії, влада якої всі звинувачення відкидає.  

Навальний вперше розповів, кого звинувачує у спробі його занапастити
Джерело матеріала
loader
loader