Позашлюбна донька бельгійського екскороля відсудила право носити титул принцеси
Позашлюбна донька бельгійського екскороля відсудила право носити титул принцеси

Позашлюбна донька бельгійського екскороля відсудила право носити титул принцеси

У Бельгії суд визнав право позашлюбної доньки колишнього короля Альберта ІІ носити титул принцеси.

Про це розповіли у ТСН.Ранок.

Крім цього, двоє дітей Дельфіни Боель також отримали цей титул. Тепер всі вони разом можуть претендувати на частину королівської спадщини.

Судова суперечка між Дельфіною Боель та королівською родиною тривала сім років. Спершу жінка домагалась, аби бельгійський монарх офіційно визнав батьківство. Альберт ІІ тривалий час відмовлявся робити тест ДНК і був змушений погодитись лише після того, як суд пригрозив знімати з нього по п'ять тисяч євро штрафу за кожен день, коли він відмовляється від тесту ДНК.

У Альберта ІІ та його дружини Паоли троє дітей. Їхній старший син Філіп нині бельгійський король. Дельфіна Боель заявила, що не претендує на бельгійський престол, але хотіла встановити справедливість.

Відео У Бельгії суд визнав право позашлюбної доньки колишнього короля Альберта II носити титул принцеси

У Бельгії суд визнав право позашлюбної доньки колишнього короля Альберта II носити титул принцеси. Крім цього, двоє дітей Дельфіни Боель також отримали цей титул і тепер всі вони разом можуть претендувати на частину королівської спадщини. Судова суперечка між Дельфіною Боель та королівською родиною тривала 7 років. Спершу жінка домагалась, аби бельгійський монарх офіційно визнав батьківство. Альберт II тривалий час відмовлявся робити тест ДНК.  

У Бельгії суд визнав право позашлюбної доньки колишнього короля Альберта II носити титул принцеси
Джерело матеріала
loader
loader