У Києві студенти протестували проти дільності Шкарлета: палили фаєри та принесли гарбузи – фото
У Києві студенти протестували проти дільності Шкарлета: палили фаєри та принесли гарбузи – фото

У Києві студенти протестували проти дільності Шкарлета: палили фаєри та принесли гарбузи – фото

У Києві під стінами Офісу Президента 3 жовтня відбулась акція «Бій за освіту!». Її учасники розкритикували діяльність Сергія Шкарлета. Останній зараз є виконувачем обов'язків міністра освіти та науки.

Акція проти діяльності Шкарлета під ОПУ: деталі

Участь у заході взяли приблизно 100 осіб. Серед учасників, зокрема, були представники студентських і молодіжних організацій, студенти Олімпійського коледжу іменні Піддубного, науковці та представники громадянського суспільства. Про це пише 24 канал.

Вони тримали плакати "Стоп Шкарлет! Ти – нам не міністр", "Цей міністр зламався — вимагаємо нового", "Ми зупинимося тоді, коли він піде". Активісти також скандували: "Шкарлета – геть!"

Окрім того, активісти принесли під будівлю ОПУ кілька гарбузів як символ незгоди з діяльністю Шкарлета. Зауважимо, що під час цієї частини вони запалили фаєри.

За словами організаторів, свій протест вони приурочили до 30-ї річниці Революції на граніті.

Акція під ОПУ проти діяльності Шкарлета (Фото Укрінформу) 

У Києві студенти протестували проти дільності Шкарлета: палили фаєри та принесли гарбузи – фото - Фото 1 У Києві студенти протестували проти дільності Шкарлета: палили фаєри та принесли гарбузи – фото - Фото 2 У Києві студенти протестували проти дільності Шкарлета: палили фаєри та принесли гарбузи – фото - Фото 3 У Києві студенти протестували проти дільності Шкарлета: палили фаєри та принесли гарбузи – фото - Фото 4 У Києві студенти протестували проти дільності Шкарлета: палили фаєри та принесли гарбузи – фото - Фото 5 У Києві студенти протестували проти дільності Шкарлета: палили фаєри та принесли гарбузи – фото - Фото 6 У Києві студенти протестували проти дільності Шкарлета: палили фаєри та принесли гарбузи – фото - Фото 7 У Києві студенти протестували проти дільності Шкарлета: палили фаєри та принесли гарбузи – фото - Фото 8 У Києві студенти протестували проти дільності Шкарлета: палили фаєри та принесли гарбузи – фото - Фото 9 У Києві студенти протестували проти дільності Шкарлета: палили фаєри та принесли гарбузи – фото - Фото 10 У Києві студенти протестували проти дільності Шкарлета: палили фаєри та принесли гарбузи – фото - Фото 11 У Києві студенти протестували проти дільності Шкарлета: палили фаєри та принесли гарбузи – фото - Фото 12
У Києві студенти протестували проти дільності Шкарлета: палили фаєри та принесли гарбузи – фото - Фото 13
У Києві студенти протестували проти дільності Шкарлета: палили фаєри та принесли гарбузи – фото - Фото 14 У Києві студенти протестували проти дільності Шкарлета: палили фаєри та принесли гарбузи – фото - Фото 15 У Києві студенти протестували проти дільності Шкарлета: палили фаєри та принесли гарбузи – фото - Фото 16 У Києві студенти протестували проти дільності Шкарлета: палили фаєри та принесли гарбузи – фото - Фото 17 У Києві студенти протестували проти дільності Шкарлета: палили фаєри та принесли гарбузи – фото - Фото 18

 

Теги за темою
Новини України Новини політики Освіта Андрій Шляхтін
Джерело матеріала
loader
loader