На Луганщині досі борються з кількома осередками пожеж: більшість з них – локалізовані
На Луганщині досі борються з кількома осередками пожеж: більшість з них – локалізовані

На Луганщині досі борються з кількома осередками пожеж: більшість з них – локалізовані

У Луганській області протягом кількох днів вирують масштабні лісові пожежі. Полумя пройшло площу близько 20 тисяч гектарів. Станом на ранок 4 жовтня вонеборці працювали у 6 основних осередках лісових пожеж.

Вогонь у 2 осередках ліквідували

Згодом з'явилась інформація про ліквідацію вогню у 2 осередках поблизу сіл Лобачеве та Геївка, в біля Болотеного. Про це повідомляє пресслужба ДСНС у фейсбуці.

До гасіння пожеж залучили авіацію. На території Луганщини працюють три літаки Ан-32П та 2 гелікоптери. Лише за 3 жовтня вони здійснили 162 скиди – а це 504 тонни води. З початку гасіння пожеж – 345 скидів.

Останні новини про пожежі на Луганщині:

  • Жертвами пожеж стали 11 людей.
  • Травмовано 18 людей, з них троє – працівники Держслужби з надзвичайних ситуацій.
  • Евакуйовано 150 місцевих жителів.
  • Наразі уточнюють інформацію про кількість зруйнованих та пошкоджених будинків, проте за попередньою інформацією, їхня кількість складає 250  – 300.
  • Борються з пожежами понад 2 тисячі 500 осіб та 210 одиниць техніки.

Дивіться фото з місця подій / Фото ДСНС:

На Луганщині досі борються з кількома осередками пожеж: більшість з них – локалізовані - Фото 1 На Луганщині досі борються з кількома осередками пожеж: більшість з них – локалізовані - Фото 2 На Луганщині досі борються з кількома осередками пожеж: більшість з них – локалізовані - Фото 3 На Луганщині досі борються з кількома осередками пожеж: більшість з них – локалізовані - Фото 4 На Луганщині досі борються з кількома осередками пожеж: більшість з них – локалізовані - Фото 5 На Луганщині досі борються з кількома осередками пожеж: більшість з них – локалізовані - Фото 6 На Луганщині досі борються з кількома осередками пожеж: більшість з них – локалізовані - Фото 7

 

 

 

Теги за темою
Новини України ДСНС Жертви постраждалі Ірина Пундор
Джерело матеріала
loader
loader