У США відбулись дебати кандидатів у віцепрезиденти
У США відбулись дебати кандидатів у віцепрезиденти

У США відбулись дебати кандидатів у віцепрезиденти

Дебати кандидатів у віцепрезиденти відбулися в США. За цю посаду змагаються чинний віцепрезидент-республіканець Майк Пенс і демократка Камала Гарріс. На відміну від кандидатів у президенти Пенс і Гарріс обійшлися без особистих образ і рідко перебивали один одного. Пенс відстоював економічну політику Трампа та кроки в боротьбі з COVID-19 у США. Натомість Гарріс, навпаки, критикувала чинного президента за недостатньо ефективну протидію поширенню коронавірусу та зраду партнерів по НАТО.

Камала Гарріс, кандидатка на посаду віцепрезидента США:

Підхід Трампа у вирішенні проблем із Китаєм призвів до людських смертей і втрати робочих місць серед американців. Через торговельну війну сотні тисяч людей стали безробітними. А споживач переплатив тисячі доларів через цю невдачу. Також Трамп зрадив наших союзників. І натомість постійно зустрічався з диктаторами, зокрема, Путіним.

Майк Пенс, кандидат на посаду віцепрезидента США:

Я назву факти: коли Байден був віцепрезидентом, країна втратила понад 200 тисяч робочих місць. І тоді Обама сказав, що вони ніколи не зможуть їх повернути. У перші роки правління Трампа внаслідок наших економічних реформ ми створили пів мільйона нових робочих місць. 

Теги за темою
США Новини політики Актуальні події
Джерело матеріала
loader
loader