У "Голосі" розповіли, хто зайде в Раду замість Вакарчука
У "Голосі" розповіли, хто зайде в Раду замість Вакарчука

У "Голосі" розповіли, хто зайде в Раду замість Вакарчука

Народним депутатом від партії "Голос" замість Святослава Вакарчука має стати доброволець Андрій Шараскін.

Про це йдеться у повідомленні пресслужби фракції "Голос", передає УНІАН .

"Андрій Шараскін приєднається до фракції "Голосу" в Раді. Андрій Шараскін (позивний "Богема") - доброволець, науковець, режисер та актор. Зараз він очікує на постанову ЦВК про визнання обраним, щоб подати документи і стати народним депутатом", - повідомили у політсилі.

Від початку серпня 2014 до січня 2016 року Шараскін був учасником російсько-української війни. Від 2016 року був заступником командувача Української добровольчої армії з суспільно-політичних питань. 2019-го став головою Координаційної ради добровольців та волонтерів Національного форуму "Трансформація України".

За участь у захисті Донецького аеропорту Шараскін отримав орден "За мужність" III ступеня та відзнаку президента України - медаль "Учасник антитерористичної операції". Також він має відзнаку міністра оборони "Знак пошани".

Речник фракції Ярема Дух пояснив, що 8 жовтня минув останній день, коли Аліна Свідерська мала б подати свої документи до Центральної виборчої комісії, тому "автоматично заходить Шараскін". "Аліна ухвалила рішення лишатися в команді "Голосу", але не заходити в Раду", - пояснив Дух.

Відео Святослав Вакарчук, Злата Огнєвіч та Анастасія Приходько: знаменитості, у яких не склалося з політикою

Чому Святослав Вакарчук двічі входив і виходив з Верховної Ради та як відвернув від політичних амбіцій Анастасію Приходько? З якими враженнями йшла з політики співачка Злата Огнєвіч? Знаменитості, у яких не склалося з політикою - дивіться у "ЖВЛ". Повні випуски дивіться на 1+1 video

Святослав Вакарчук, Злата Огнєвіч та Анастасія Приходько: знаменитості, у яких не склалося з політикою
Джерело матеріала
loader
loader