На Донбасі по всій лінії розмежування спостерігається тиша
На Донбасі по всій лінії розмежування спостерігається тиша

На Донбасі по всій лінії розмежування спостерігається тиша

У неділю, 11 жовтня, ситуація в районі проведення операції залишається контрольованою підрозділами Об’єднаних сил. Бойових втрат і поранень серед українських воїнів немає.

Про це повідомили у ранковому зведенні ООС 11 жовтня. 

"Упродовж минулої доби, 10 жовтня, у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" зафіксовано одне порушення режиму припинення вогню. Так, поблизу Водяного противник здійснив один неприцільний постріл з підствольного гранатомета", - йдеться у повідомленні.

Бойових втрат і поранень серед українських воїнів немає.

Крім того, вчора військовослужбовцями Збройних Сил та вогнеборцями ДСНС ліквідовані пожежі поблизу Новоолександрівки, Майорська та Катеринівки. Окрім того, локалізовано осередки загорань неподалік Болотеного.

Від початку поточної доби, 11 жовтня, у районах відповідальності українських підрозділів порушень режиму припинення вогню не зафіксовано. По всій лінії розмежування спостерігається тиша.

Нагадаємо, напередодні , 9 жовтня, окупанти один разпорушили режим припинення вогню. 

Крім того, розслідування Sky News виявило докази застосування російським спецназом снайперських гвинтівок британського виробництва на Донбасі. Це відбувається протягом останніх років, попри заяви британського уряду про те, що він ніколи не схвалював експорт цієї зброї з Москви. 

Відео Українська армія воює на два фронти: з одного боку проросійські бойовики, з іншого вірус

Для наших хлопців не має нічого неможливого, а особливо для сил спеціальних операцій. Наша знімальна група побувала в одному з навчальних центрів армійських спецпризначенців. Як вони живуть дивіться у повному випуску. Повні випуски дивіться на 1+1 video

Українська армія воює на два фронти: з одного боку проросійські бойовики, з іншого вірус
Джерело матеріала
loader
loader