У Харкові внесуть зміни в роботу метро через спалах коронавірусу
У Харкові внесуть зміни в роботу метро через спалах коронавірусу

У Харкові внесуть зміни в роботу метро через спалах коронавірусу

У метро Харкова збільшать кількість поїздів на лініях. Таким чином у міськраді хочуть скоротити час перебування пасажирів на платформах. Відповідне доручення генеральному директору КП "Харківський метрополітен" В'ячеславу Стаматіну дав перший заступник міського голови Ігор Терехов сьогодні, 12 жовтня, під час робочої наради.

Про це повідомляє офіційний сайт Харківської міської ради.

"Ви повинні розробити графік руху поїздів зі скороченим інтервалом, щоб люди не скупчувалися на платформах. Також ми надішлемо звернення до поліції, щоб вони жорстко контролювали вхід пасажирів у метрополітен, трамваї, тролейбуси і автобуси тільки в масках. У зв'язку зі збільшенням кількості хворих на коронавірус, ми посилюємо протиепідемічні заходи на території міста і будемо домагатися суворого дотримання маскового режиму і соціальної дистанції", - зазначив перший віцемер.

Водночас Ігор Терехов підкреслив, що зупиняти роботу метрополітену міська влада не буде.

Нагадаємо, у Харківській області за добу 11 жовтня зареєстровано 741 випадок коронавірусу. У результаті регіон знову очолив антирейтинг за кількістю хворих на COVID-19в Україні. 

Відео Коронавірусна пандемія: кількість хворих у світі перевищила 37,5 мільйона

Кількість хворих на коронавірус у світі перевищила 37,5 мільйона. І одразу кілька європейських країн посилюють карантин. Так, вже сьогодні вдень уряд Великої Британії сповістить населення про посилення карантину. Нові обмеження по всій країні планує запровадити й Італія - там вперше з березня фіксують більше 5 тисяч інфікованих на день. Південна Корея робить обов'язковими маски у громадських місцях. А от останнє опитування французьких медичних сестер показало: майже половина з них відчувають, що близькі до професійного вигорання через значне збільшення роботи та скасування відпусток під час пандемії.    

Коронавірусна пандемія: кількість хворих у світі перевищила 37,5 мільйона
Джерело матеріала
loader
loader