Нардеп знайшов "жучок" для стеження під колесом своєї машини
Нардеп знайшов "жучок" для стеження під колесом своєї машини

Нардеп знайшов "жучок" для стеження під колесом своєї машини

Голова фракції "Слуга народу"Давид Арахамія виявив пристрій стеження на своєму автомобілі. За його словами, "жучок" міг працювати протягом декількох місяців. 

Про це він повідомив на своїй Facebook-сторінці. 

"Сьогодні о 13:25 приїхав на роботу, спрацював датчик тиску шин, вийшов з машини і оглянув колеса, під заднім правим колесом виявив невеликий згорток. Викликав поліцію, працює бригада вибухотехніків. За попередніми даними, пристрій стеження", - написав Арахамія.

Сегодня в 13:25 приехал на работу, сработал датчик давления шин, вышел из машины и осмотрел колёса, под задним правым...

Опубліковано David Braun Субота, 24 жовтня 2020 р.

Згодом, в ефірі телеканалу "Наш", Арахамія сказав, що після роботи вибухотехніків з собакою стало зрозуміло, що на місці немає вибухівки. Підозрілий предмет демонтували та виявили, що він був на досить потужних магнітах.

"Дістали його з чохла, там виявився предмет стеження, тобто GPS-трекер, який працює за допомогою SIM-карти. Вилучили, в тому числі, SIM-карту "Київстар", – розповів нардеп.

Він додав, що також були виявлені батарейки, щоб пристрій міг працювати протягом декількох місяців. Водночас, як довго цей пристрій вже працює, невідомо. 

Джерело матеріала
loader
loader