Нардепи в масках увірвалися до Конституційного суду
Нардепи в масках увірвалися до Конституційного суду

Нардепи в масках увірвалися до Конституційного суду

Троє нардепів партії «Слуга Народу» Олександр Дануца, Андрій Богданець і Максим Павлюк прибутку на закрите засідання в Конституційний суд, яке стосується тлумачення окремих положень Конституції про поняття землі як національного багатства.

За інсайдерською інформацією, в партійному чаті обговорювали, чи варто брати боксерські рукавички і бейсбольні біти - як символічні предмети.

На даний момент 46 нардепів просять офіційно розтлумачити норму Конституції щодо поняття землі як основного національного багатства.

 Читайте нас в Telegram!

За інформацією прес-служби суду, на даний момент на розгляді знаходиться конституційне провадження за поданням 48 народних депутатів України щодо відповідності Конституції України Закону «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо умов обороту земель сільськогосподарського призначення" та окремих положень Земельного кодексу України та конституційним поданням 53 народних депутатів України щодо відповідності Конституції України Закону «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо умов обороту земель сільськогосподарського призначення "від 31 березня 2020 року. Зазначені справи об'єднані в одне конституційне провадження.

Нагадаємо, портал MY.UA також писав, що Тимошенко просто вибухнула сьогодні на Погоджувальній раді. Вона вимагає терміново викликати прем'єра, бо переконана, що чекати не можна й години.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що Конституційний суд вляпався в грандіозний скандал, пов'язаний із декларуванням та покаранням за незаконне збагачення.

Читайте нас в Twitter

Підписуйтеся на наш канал в Flipboard

Джерело матеріала
loader