Підсумки місцевих виборів. Нардеп Корнієнко назвав головне досягнення влади
Підсумки місцевих виборів. Нардеп Корнієнко назвав головне досягнення влади

Підсумки місцевих виборів. Нардеп Корнієнко назвав головне досягнення влади

Безперечним досягненням влади на місцевих виборах, які відбулися 25 жовтня, голова партії «Слуга Народу» Олександр Корнієнко назвав чесне й прозоре проведення без використання адміністративного ресурсу, що раніше було майже правилом.

Партія влади відтепер буде представлена в органах місцевого самоврядування по всій країні.

«Слуга Народу» — молода партія й раніше не була представлена в місцевих органах влади.

Тепер її депутати присутні майже в кожному регіоні», — наголосив Корнієнко.

Він також зазначив, що міжнародні спостерігачі, зокрема Бюро з демократичних інститутів і прав людини ОБСЄ, оцінили вибори, як такі, що відбулися демократично, прозоро, спокійно та з мінімальними порушеннями, які суттєво не вплинули на результати волевиявлення.

«Можна констатувати, що 25 жовтня 2020 року в Україні вкотре перемогла демократія, вільне волевиявлення, чесний підрахунок голосів і готовність місцевих лідерів брати на себе відповідальність за життя людей у своєму регіоні.

І місцеві депутати, і мери та голови ОТГ, обрані від «Слуги народу», робитимуть все, щоб виправдати довіру своїх виборців», — резюмував Корнієнко.

Згідно з оприлюдненими пресслужбою партії даними паралельного підрахунку голосів, близько 7 тисяч мандатів депутатів сільських, селищних, міських, районних та обласних рад отримають представники партії «Слуга Народу».

Це — найбільше, серед усіх політичних сил.

Джерело матеріала
loader
loader