"Слуга" зглянувся на простих українців: "Зима на носі, народ на грані"
"Слуга" зглянувся на простих українців: "Зима на носі, народ на грані"

"Слуга" зглянувся на простих українців: "Зима на носі, народ на грані"

Слуга народу Ігор Фріс дивується ідеями Кабміну щодо введення карантину вихідного дня

Ігор Фріс - народний депутат України від партії "Слуга народу" вважає, що українці і так витрачають багато грошей на квартплату, газ, світло, воду, кредити, податки тощо. Зараз ще купа грошей йде на ліки для себе, для дітей, для батьків.

Тому нардеп не розуміє, як уряд може відбирати у людей ще й заробіток на вихідних. Про це Фріс написав на своїй особистій сторінці в мережі Фейсбук, передає портал MY.UA.

"Квартплата, плата за газ воду та світло, оренда, відсотки та кредити, податки та пенсійний, гроші на продукти та ліки для себе, дітей та батьків....
Де все це взяти тим хто заробляє щодня, а заробіток у вихідні складає 60-80% всіх грошей за тиждень?
Компенсацій - нуль.
Підтримки - нуль.
Дивні ідеї та меседжі Кабміну.
Реально не знаю чим це може завершитись....", - пише нардеп Фріс у своєму пості.
"Слуга" зглянувся на простих українців: "Зима на носі, народ на грані" - Фото 1

Приєднуйтесь до нас в Telegram

Українці коментують думку депутата.

"А закінчиться все тим, шо з країни поїдуть навіть, ті хто і не планував ...і вірив в цю державу..Я ще вірю..але", "А де передвиборча обіцянка зниження ціни на газ? Чому ціна знову піднялась?", "Павлович, зима на носі... народ на грані((( думаю сміху буде мало", "Маємо зараз протиріччя і частковий геноцид цілих сфер. При чому без підтримки влади", - пишуть українці в коментарях.

Читайте нас у Viber!

Нагадаємо, раніше портал MY.UA повідомляв, що протести в Україні вже почалися. Під Кабміном пікетують підприємці проти карантину вихідного дня. Власники ресторанного бізнесу б'ють у тарілки та виступають з плакатами.

Також портал MY.UA писав, що Андрій Білецький разом із Національним корпусом підтримує пікетувальників під Кабміном, а також запрошує всіх відстояти малий та середній бізнес на стадіоні Лобановського..

Підписуйтесь на наш канал в Twitter та читайте нас у Flipboard

Джерело матеріала
loader
loader