Бойовики застосували на Донбасі станковий гранатомет - штаб ООС
Бойовики застосували на Донбасі станковий гранатомет - штаб ООС

Бойовики застосували на Донбасі станковий гранатомет - штаб ООС

У суботу, 21 листопада, на Донбасі у районах відповідальності українських бригад зафіксовано одне порушення режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації та її найманців.

Бойових втрат та поранень серед військовослужбовців Об’єднаних сил немає. Про це йдеться у вечірньому зведенні пресcлужби штабу ООС.

Так, у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Схід, неподалік населеного пункту Водяне, бойовики застосували автоматичний станковий гранатомет.

"Неприцільний вогонь не становив загрози життю та здоров’ю українських військовослужбовців, тому вогонь у відповідь вони не відкривали", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, на інших напрямках уздовж лінії розмежування спостерігається тиша.

"Об’єднані сили контролюють ситуацію у районі проведення операції, неухильно дотримуючись домовленостей, що були досягнуті 22 липня 2020 року", - запевнили в штабі.

Нагадаємо, що за минулу добу, 20 листопада, збройні формування РФ та її найманці сім разів порушили режим тиші на Донбасі. Бойових втрат і поранень серед українських військовослужбовців не було.

Відео Бойовики під Горлівкою облаштовують лінію оборони

Проросійські найманці намагаються робити це вночі, аби наші вояки не бачили нові вогневі точки. А вдень бойовики піднімають дрони. І вони постійно висять над нашими позиціями. Повні випуски дивіться на 1+1 video

Бойовики під Горлівкою облаштовують лінію оборони
Автор:
Віра Хмельницька
Джерело матеріала
loader
loader