"Його голова у мене в авто": у Харкові у моторошній ДТП загинув чоловік
"Його голова у мене в авто": у Харкові у моторошній ДТП загинув чоловік

"Його голова у мене в авто": у Харкові у моторошній ДТП загинув чоловік

У понеділок, 23 листопада, у Харкові на проспекті Льва Ландау на смерть збили чоловіка, який переходив дорогу пішохідним переходом.

"Автомобіль Mercedes збив пішохода на смерть. Від удару чоловікові відірвало голову, вона пробила лобове скло і залишилася в салоні машини", - поділилися страшними подробицями свідки аварії з місцевим порталом "Город Х".

Увага! На відео присутня ненормативна лексика, 18+

Своєю чергою, видання 057.ua з посиланням на очевидців, інформує, що водій рухався на великій швидкості, а пішохід вибіг на проїжджу частину.

 У поліції факт ДТП виданню підтвердили, на місце виїхала слідчо-оперативна група.

Нагадаємо, напередодні у Харківській області на автошляху "Харків-Красноград-Перещепино" сталася дорожньо-транспортна пригода (ДТП) за участю вантажівки та мікроавтобуса. Внаслідок аварії травми отримали дві пасажирки.

Відео Водія, який у Харкові збив чотирьох пішоходів на острівці безпеки, суд арештував на 2 місяці

Водій, який у Харкові збив чотирьох пішоходів на острівці безпеки, перебував в Україні незаконно. Це з'ясувалося в суді, де йому обирали запобіжний захід. Чоловік на швидкості налетів людей, коли намагався обігнати попутні авто. Двоє потерпілих у лікарні. Зокрема, 50-річна жінка досі в комі. 22-річний громадянин Єгипту, що був за кермом, 4 роки вчився у Харкові на авіаційного інженера і за цей час устиг 26 разів порушити правила дорожнього руху. Його дозвіл на проживання сплив ще влітку. У суді він визнав провину в ДТП, та переконував, що його начебто підрізало інше авто. Суд арештував чоловіка на 2 місяці. Втім, він може вийти під заставу в 10 мільйонів гривень.

Водія, який у Харкові збив чотирьох пішоходів на острівці безпеки, суд арештував на 2 місяці
ТСН. 12:00
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber

 

Автор:
Олена Вус
Джерело матеріала
loader
loader