Озвірів через прохання одягнути маску: в центрі Києва неадекват влаштував стрілянину
Озвірів через прохання одягнути маску: в центрі Києва неадекват влаштував стрілянину

Озвірів через прохання одягнути маску: в центрі Києва неадекват влаштував стрілянину

У самому «серці» української столиці правоохоронцями був затриманий чоловік «під мухою», який влаштував стрілянину на вулиці.

Так, згідно з інформацією Відділу комунікації київської поліції, розміщеної на Facebook, правоохоронцям надійшов сигнал про вчинення хуліганських дій на вул. Басейній.

По прибуттю на місце події, поліцейським вдалося дізнатися, що п'яний чоловік відвідав аптеку і там отримав на свою адресу докір від присутніх про відсутність маски. Проте, неадекват не погодився надіти маску, так само як і покинути аптеку і став вживати нецензурні вирази. У відповідь заваптекой в ​​телефонному режимі звернулася за допомогою до наряду приватної охорони, працівники якої і вивели чоловіка з приміщення. Після цього останній витягнув з кишені вогнепальну зброю і зробив постріл в асфальт. На щастя, постраждалих в результаті інциденту, немає.

Озвірів через прохання одягнути маску: в центрі Києва неадекват влаштував стрілянину - Фото 1

Ця та інші новини - в нашому Viber та Telegram

Співробітники поліції здійснили затримання 44-річного зловмисника відповідно до статті 298-2 (затримання уповноваженою посадовою особою особи, яка вчинила кримінальний проступок) Кримінального процесуального кодексу України.

У розпочавшого стрілянину чоловіка вилучили вогнепальну зброю на зразок стартового пістолета, і патрони, що 
йдуть до нього. Ці предмети були направлені для проведення експертизи.

У зв'язку з фактом вчинення злочину відділ дізнання Печерського управління поліції порушив кримінальну справу за ч. 1 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

Читайте також про те, як Єгорова вирішила в черговий раз виділитися

А також, коли українці сидітимуть вдома 9 днів

Рекомендуємо приєднатись до нас в Twitter та Flipboard

Джерело матеріала
loader