Запропонував стати хрещеним батьком і вбив: в Одесі чоловік напав з ножем на друга
Запропонував стати хрещеним батьком і вбив: в Одесі чоловік напав з ножем на друга

Запропонував стати хрещеним батьком і вбив: в Одесі чоловік напав з ножем на друга

В Одесі чоловік запропонував товаришу стати хрещеним батьком для своєї дитини, а потім вбив. Трагедія сталася вдома у зловмисника: померлий начебто образив нападника.

Про це повідомили в ГУНП в Одеській області.

Чоловік запросив до себе друга обговорити всі важливі питання щодо підготовки до хрестин. Під час частування майбутнього кума між чоловіками виникла суперечка. Господар схопив зі столу ніж і вдарив ним гостя у груди.

Потерпілому одразу було викликано швидку, але по прибуттю лікарі констатували смерть. Про подію, що сталася в одній із квартир багатоповерхівки на вулиці Махачкалінській, вони негайно повідомили у поліцію.

44-річний зловмисник тим часом з місця події втік. Його наздогнали за декілька кварталів від дому. Зі слів чоловіка, він накинувся на товариша з ножем, бо той нібито безпідставно назвав його поганим сім’янином.

Ніж та інші речові докази, вилучені з оселі фігуранта, направили на експертизу, а йому самому повідомили про підозру в умисному вбивстві за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України.

До обрання запобіжного заходу підозрюваного помістили до ізолятора тимчасового тримання. За скоєне йому загрожує від семи до п’ятнадцяти років ув’язнення.

Нагадаємо, У Львові конфлікт між двома місцевими мешканцями ледь не закінчився смертю. 45-річний чоловік накинувся з ножем на друга і жорстоко порізав його, а потім втік з місця події.

 

 

Відео В Житомирі лікаря-стоматолога підозрюють у вбивстві своєї керівниці

62-річну директорку Житомирської стоматологічної клініки знайшли непритомною у власному кабінеті. Колеги спочатку подумали, що це був нещасний випадок, але таку версію поліція одразу відкинула. Чому і що вказує на причетність до злочину підлеглого, дивіться у сюжеті. Повні випуски дивіться на 1+1 video

В Житомирі лікаря-стоматолога підозрюють у вбивстві своєї керівниці
Спецкор
  • Facebook 3
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber
Джерело матеріала
loader
loader