В Одеській області чоловік влаштував скандал на пошті: копам довелося стріляти
В Одеській області чоловік влаштував скандал на пошті: копам довелося стріляти

В Одеській області чоловік влаштував скандал на пошті: копам довелося стріляти

В Одеській області у поштовому відділені чоловік відмовився розраховуватися за надіслану посилку і влаштував скандал. Коли на місце події прибули копи, він посварився з ними і втік.

Про це заявили в ГУНП Одеської області. 

Чоловік сів в автомобіль і поїхав прямо на поліцейських, які намагалися його зупинити. Щоб не допустити наїзду, правоохоронці почали стріляти по колесах. Правопорушника це на мить спинило, він розвернувся і поїхав геть. 

пошта в одесі

Його заблокували за кількасот метрів від місця події та доставили до поліції. Там чоловікові повідомили про підозру у хуліганстві за ч. 3 ст. 296 Кримінального кодексу України. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. За скоєне порушнику загрожує до п’яти років позбавлення волі.

в одесі напали

За фактом застосування вогнепальної зброї ініціювали проведення службового розслідування. Правова оцінка діям копів буде дана після його завершення.

 Нагадаємо, в Одеській області чоловік напав на поліцейських, які прибули на виклик про домашнє насильство. Він нацькував вівчарку на одного правоохоронця, а на іншого накинувся сам. Копам довелося стріляти.

Відео У Києві чоловік напав на поліцейську та викрав патрульне авто

У ніч проти понеділка у центрі Києва чоловік напав на патруль та викрав поліцейське авто. Як передає ТСН, нападнику близько 25 років, він перебував у стані сильного алкогольного сп'яніння. На місці події багато плям крові, ймовірно поліцейська дійсно зазнала сильних травм.  

У Києві чоловік напав на поліцейську та викрав патрульне авто
ТСН.Cпецвипуск
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber

 

Джерело матеріала
loader
loader