Кравчук відреагував на слова Путіна щодо врегулювання конфлікту на Донбасі
Кравчук відреагував на слова Путіна щодо врегулювання конфлікту на Донбасі

Кравчук відреагував на слова Путіна щодо врегулювання конфлікту на Донбасі

Глава української делегації у Тристоронній контактній групі Леонід Кравчук 
Фото: Главком

Очільник країни-окупанти стверджує, що врегулювання конфлікту на Донбасі залежить від України

Глава української делегації у Тристоронній контактній групі, перший президент України Леонід Кравчук прокоментував слова президента Росії Володимира Путіна, який сказав, що врегулювання конфлікту на Донбасі залежить від України.

«Я приведу один приклад. Є чотири підгрупи в самому мінському процесі, у нас є соціально-економічна група. На засіданні підгрупи жодного разу не було якихось гострих суперечок, усі питання ставила Україна і пропонувала конкретні дії – на транспорті, у цілому в усіх соціальних питаннях. Ми виходили на загальну дискусію», – сказав Кравчук в ефірі каналу «Україна 24».

Він підкреслив, що Росія та ОРДЛО знаходили причини для того, щоб не виконувати домовленості. За його словами, вони пов'язували це з вирішенням політичних питань, зокрема обіцяли розгляд після скасування закону про місцеві вибори.

«Україна давала пропозиції, як і коли це можна зробити, але повторю: саме Росія пов'язувала будь-які питання – обміну утримуваними особами, економічні питання, гуманітарні – з політичними питаннями, які ніякої прив'язки там зовсім не мають», – додав він.

Як відомо, 17 грудня на щорічній пресконференції Путін заявив, що Росія нарощуватиме підтримку тимчасово не підконтрольних Україні територій Донецької та Луганської областей.

Детальніше читайте у матеріалі «Главкома»:
  • Шоу з бункера. Головні тези щорічної пресконференції Путіна
Опитування
Джерело матеріала
Згадувані персони
loader
loader