На Донбасі терористи стріляли поблизу Березового — штаб ООС
На Донбасі терористи стріляли поблизу Березового — штаб ООС

На Донбасі терористи стріляли поблизу Березового — штаб ООС


За минулу добу, 26 грудня, окупанти один раз відкривали вогонь в бік ЗСУ. Про це повідомляють у зведенні штабу ООС."У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід", неподалік населеного пункту Березове, збройні формування Російської Федерації вели неприцільний вогонь в бік українських позицій зі стрілецької зброї", — йдеться у повідомленні.Вогонь російсько-окупаційних військ не ніс загрози життю та здоров'ю військовослужбовців, тому вогонь у відповідь не відкривали. Серед українських військовослужбовців бойових втрат та поранень немає.

За добу через контрольний пункт в'їзду-виїзду "Станиця Луганська" на тимчасово окуповану територію України прослідувало 478 осіб, на підконтрольну Україні територію прибуло 363 особи.Поліція затримала 3 осіб, підозрюваних у причетності до збройних формувань Росії та її найманців.Від початку доби, 27 грудня, по всій лінії фронту спостерігається тиша.
Обстановка в районі проведення операції Об'єднаних сил і надалі контрольована ЗСУ, — підсумували у відомстві.Печерський райсуд Києва зобов'язав ДБР розпочати провадження проти президента України Володимира Зеленського. Розслідуватимуть бездіяльність президента, що призвела до загибелі морпіха Ярослава Журавля

Джерело матеріала
loader
loader