У Харкові звільнилися усі радники Кернеса
У Харкові звільнилися усі радники Кернеса

У Харкові звільнилися усі радники Кернеса

У Харкові після смерті Кернеса почали звільнятися усі його радники. На сьогодні з посади пішли усі семеро.

Про це повідомляє "Городской дозор".

Першою заяву на звільнення через 2 дні після смерті Геннадія Кернеса 18 грудня написала Олена Морозова. Через три дні - Віктор Христоєв та Микола Блуд, 24 грудня - Сергій Чечельницький, 26 грудня звільнилися Ольга Чичина і Віталій Сотников, 29 грудня із займаної посади пішов Павло Пивоваров.

Згідно з регламентом, радники міського голови складають повноваження після його відставки або смерті.

Нагадаємо, що наразі Харковом керує секретар міської ради Ігор Терехов. Біля керма він залишиться до виборів мера, утім, призначити їх повинні після спеціальної процедури.

Відео 5-годинне прощання і тату на лобі: у Харкові поховали Кернеса

Понад 100 тисяч людей, 5-годинне прощання в театрі та салют на кладовищі – так напередодні у Харкові ховали Геннадія Кернеса. Міського голову, що помер від ускладнень коронавірусу, відспівали у соборі. Жалобна церемонія далі пройшла в театрі в середмісті Харкова. Попрощатися з Кернесом приїхали, зокрема, мери Дніпра, Києва і Одеси, а ще народні депутати, яких називають проросійськими: нинішній – Новинський, і колишні – Мураєв і Добкін. На вулиці до Оперного театру провести Кернеса прийшло понад 100 тисяч харків'ян. В пам'ять про мера один з містян напередодні на своєму лобі зробив татуювання. Набив фразу "Кернес жив".

5-годинне прощання і тату на лобі: у Харкові поховали Кернеса
ТСН. Ранок
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber

 

Автор:
Юлія Шевченко
Джерело матеріала
loader
loader