Справа про вбивство бізнесмена: суд залишив ексміністра в СІЗО до 5 березня з можливістю внесення застави
Справа про вбивство бізнесмена: суд залишив ексміністра в СІЗО до 5 березня з можливістю внесення застави

Справа про вбивство бізнесмена: суд залишив ексміністра в СІЗО до 5 березня з можливістю внесення застави

Києво-Святошинський суд залишив колишнього очільника МЗС України Леоніда Кожару під вартою до 5 березня з можливістю внесення застави на суму 14 мільйонів гривень. Він підозрюється у вбивстві бізнесмена Сергія Старицького. 

Про це написала донька загиблого бізнесмена Катерина Старицька у Facebook.

"Кожару залишили в СІЗО до 5 березня з можливістю внесення застави в 14 млн (така сама, як і була раніше). Суддя Козак врахувала і визнала доведеність його провини у вбивстві, а це означає, що в справі незаперечно є докази його провини. Також суддя задовольнила клопотання прокурора і визнала, що Кожара має перебувати під вартою, оскільки він може ухилитися від правосуддя або впливати на суд та інших учасників", - написала вона.

За її словами, наступне засідання відбудеться 14 січня о 14:00 в Києво-Святошинському суді.

Нагадаємо,  21 лютого у маєтку міністра закордонних справ в уряді Миколи Азарова Леоніда Кожари, знайшли тіло бізнесмена Сергія Старицького. 22 лютого національна поліція за погодженням із прокуратурою перекваліфікувала розпочате кримінальне провадження за фактом загибелі чоловіка в селі Чайки Києва-Святошинського району з самогубства наумисне вбивство. 

Кожара мав право на зброю, яку було виявлено на місці загибелі Старицького, однак вона мала зберігатися у сейфі. 25 лютого Старицького поховали. 

27 березня суд обрав Кожарі запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном на 60 дібіз можливістю вийти під заставу 14 млн 83 тисячі 400 гривень. 

Відео Апеляційний суд відправив під варту підозрюваного в умисному вбивстві Леоніда Кожару

Знову під арешт. Київський апеляційний суд відправив під варту Леоніда Кожару. Міністра закордонних справ часів Януковича підозрюють в умисному вбивстві. До цього він 22 дні був на волі, бо адвокати добилися зменшення суми застави, а друзі знайшли гроші. Чи знайдуть тепер 14 мільйонів гривень? За слуханням слідкувала ТСН.  

Апеляційний суд відправив під варту підозрюваного в умисному вбивстві Леоніда Кожару
ТСН. 19:30
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber
Автор:
Віра Хмельницька
Джерело матеріала
loader
loader