/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F249%2F8acd34e18e8dfe8c41603e171ee23933.jpg)
У курячих крильцях з Польщі виявили сальмонелу
Збудник Salmonella був виявлений у курячих крильцях з Польщі.
Відповідно людей закликали перевіряти, звідки продукт потрапив на прилавок, а на тих, хто продає небезпечне м’ясо, скаржитися на гарячу лінію.
Про це повідомили на сторінці Головного управління Держпродспоживслужби в місті Києві, пише Варта-1.
“Інформуємо про виявлення Salmonella (presence/25g) у курячих крильцях, що експортувались з Республіки Польща (виробник: Wipasz Spolka Akcyjna, Olsztyn) до Королівства Данія ( трейдер \ брокер: Nowaco A/S, Aalborg ) та до України ( отримувач: ТОВ «Агропобутсервіс», вул.
Михайла Грушевського, 77, с.
Надичі, Жовківський р-н., Львівська обл., 80371)”, – йдеться у дописі.
Зазначається, що повідомлення отримане через систему швидкого оповіщення щодо харчових продуктів та кормів RASFF від 08 січня 2021 року №2021.5963-fup 3.
“Разом з тим, відповідно до з рахунку-фактури із Республіки Польща (трейдер/брокер: Nowaco A/S, Aalborg) направлено заморожену курячу печінку до ТОВ «Агропобутсервіс».
Ці харчові продукти мають бути вилученні з обігу.
У строк не більше двох робочих днів оператор ринку має письмово поінформувати компетентний орган про вжиті заходи щодо подальшого поводження з цим харчовим продуктом”, – додали у службі.

