Упродовж двох днів місія ОБСЄ зафіксувала понад 90 порушень перемир'я на Донбасі
Упродовж двох днів місія ОБСЄ зафіксувала понад 90 порушень перемир'я на Донбасі

Упродовж двох днів місія ОБСЄ зафіксувала понад 90 порушень перемир'я на Донбасі

Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ упродовж двох днів - від вечора 15 до вечора 17 січня - зафіксувала на Донбасі 91 порушення припинення вогню. 

Про це йдеться у звіті СММ ОБСЄ від 18 січня.

Як зазначається, у Донецькій області порушень перемир'я було зафіксовано 83, у Луганській  - 8.

Усього від початку дії перемир'я (27 липня 2020 року) Місія зафіксувала не менш ніж 6 294 порушень режиму припинення вогню в Донецькій і Луганській областях (зокрема, 2 660 вибухів, 911 невизначених боєприпасів, 90 спалахів дульного полум'я і 54 освітлювальні ракети, а також не менше 2 579 черг і пострілів).

Нагадаємо, протягом цієї доби, 18 січня, бойовики один раз порушили режим припинення вогню на Донбасі. Збройні формування РФ відкривали вогонь неподалік Богданівки, що у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід". Терористи обстріляли українські позиції з міномета 82-го калібру. 

Відео На Приазов'ї окупанти щодоби провокують українських воїнів, стріляють просто із сусіднього села

Ворожі безпілотники над нашими позиціями щоночі. Снайперські обстріли та розриви важких, 120-міліметрових мін. На Приазов'ї російські окупанти щодоби провокують українських воїнів. З важкого озброєння стріляють просто із сусіднього, нині загарбаного села. І там дотепер мешкають цивільні. Їх окупанти використовують за живий щит. Більше про війну на Сході України

На Приазов'ї окупанти щодоби провокують українських воїнів, стріляють просто із сусіднього села
ТСН. 19:30
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber
Автор:
Анжела Слюсаренко
Джерело матеріала
loader
loader