Проросійські бойовики на Донбасі вісім разів порушували режим тиші
Проросійські бойовики на Донбасі вісім разів порушували режим тиші

Проросійські бойовики на Донбасі вісім разів порушували режим тиші

Про факти порушення режиму припинення вогню повідомлено пре
Фото з відкритих джерел

Протягом суботи українські позиції обстрілювались поблизу Водяного, Авдіївки та Опитного

Вісім порушень режиму вогню було зафіксовано протягом суботи, 23 січня, в районі проведення операції Обʼєднаних сил. Про це повідомляє пресцентр штабу ООС.

Зокрема в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ», неподалік Південного, російсько-окупаційні війська відкривали вогонь з мінометів 120-го та 82-го калібру, станкового протитанкового гранатомета та великокаліберного кулемета.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід», поблизу населеного пункту Гнутове ворог двічі відкривав вогонь в бік українських позицій, використовуючи зброю різних видів – ручний протитанковий гранатомет, великокаліберний кулемет та стрілецьку зброю. Поблизу Водяного, що на Приазов’ї, збройні формування Російської Федерації вели вогонь з підствольного гранатомета та стрілецької зброї. В передмісті Авдіївки противник вів вогонь зі станкового протитанкового гранатомета, а біля Опитного – з ручного протитанкового гранатомета.

Про факти порушення режиму припинення вогню через Українську сторону СЦКК повідомлено представників ОБСЄ. Бойових втрат серед наших захисників немає.

У районі проведення операції Об’єднаних сил виконують завдання й інші складові сил оборони. Сьогодні сапери ДСНС розмінували майже 2 гектари території та передали на знищення 36 вибухонебезпечних предметів.

Як повідомлялося раніше, протягом минулої доби, 22 січня, в районі проведення операції Об’єднаних сил було зафіксовано шість порушень режиму припинення вогню.

Читайте також:

  • Підсумки-2020: названо втрати окупантів на Донбасі
Опитування
Джерело матеріала
loader
loader