З початку доби бойовики вісім разів обстріляли українські позиції
З початку доби бойовики вісім разів обстріляли українські позиції

З початку доби бойовики вісім разів обстріляли українські позиції

Вісім порушень режиму тиші з боку окупантів зафіксували на сході впродовж суботи. За даними пресцентру Операції Об'єднаних Сил, російські найманці вели вогонь, зокрема, із мінометів різних калібрів. Втрат у лавах українського війська немає, передає "5 канал".

"Неподалік Південного, російсько-окупаційні війська відкривали вогонь з мінометів 120-го та 82-го калібру, станкового протитанкового гранатомета та великокаліберного кулемета. В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід", поблизу населеного пункту Гнутове ворог двічі відкривав вогонь в бік українських позицій, використовуючи зброю різних видів – ручний протитанковий гранатомет, великокаліберний кулемет та стрілецьку зброю" – повідомила речниця командування ООС Ярослава Зоріна.

Вона додала, що: "поблизу Водяного, що на Приазов’ї, збройні формування Російської Федерації вели вогонь з підствольного гранатомета та стрілецької зброї. В передмісті Авдіївки противник вів вогонь зі станкового протитанкового гранатомета, а біля Опитного – з ручного протитанкового гранатомета".

Як раніше повідомляв 5.ua, упродовж 2020 року Росія не виконувала домовленості та регулярно вела вогонь на сході України.

Джерело матеріала
loader
loader