Міністр оборони Колумбії помер від ускладнень коронавірусу
Міністр оборони Колумбії помер від ускладнень коронавірусу

Міністр оборони Колумбії помер від ускладнень коронавірусу

Міністр оборони Колумбії Карлос Ольмес Трухільо помер від ускладнень коронавірусу.

Про це повідомив президент країни Іван Дуке.

"Колумбійці, я з глибоким болем і сумом отримав звістку про смерть нашого міністра оборони Карлоса Ольмеса Трухільо", - заявив Дуке.

Hoy Colombia perdió a un hombre al que recordaremos siempre por su sencillez, su calidad humana y su compromiso constante por servirle al país; honramos su memoria y su legado, y acompañamos en este difícil momento a sus familiares, amigos y allegados. pic.twitter.com/entWIVL3Vl

— Presidencia Colombia (@infopresidencia) January 26, 2021

Глава Міноборони помер вранці 26 січня від наслідків зараження COVID-19. Йому було 69 років. Недугу в Трухільо діагностували 12 січня. Під час лікування виникли ускладнення, а тому його стан здоров'я різко погіршився. Лікарі не змогли врятувати його життя.

Як повідомлялося, ЄС розсварився з фармконцерном AstraZeneca, бо шведсько-британський концерн, заявив що надасть уполовину менше доз, ніж домовлялися. Британці  зареєстрували цю вакцину раніше, ніж Євросоюз і у Об`єднаному Королівстві нею щеплюють людей активно та без збоїв: щодня по півмільйона осіб. 

Відео "АстраЗенека" надасть ЄС удвічі менше доз вакцини проти коронавірусу

А тим часом ЄС розсварився з фармконцерном "АстраЗенека". Шведсько-британський концерн заявив, що надасть уполовину менше доз, ніж домовлялися. Британці зареєстрували цю вакцину раніше, ніж Євросоюз. В Об'єднаному Королівстві нею щеплюють людей активно та без збоїв: щодня по півмільйона осіб. Щоб вакцинація проходила швидше, у Британії навіть залучають волонтерів. У Європі ж все активніше обговорюють так звані імунні паспорти: документи про щеплення від коронавірусу, без яких подорожувати буде неможливо. Про боротьбу за вакцини розкаже ТСН.    

"АстраЗенека" надасть ЄС удвічі менше доз вакцини проти коронавірусу
ТСН. 12:00
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber
Автор:
Тетяна Курпіта
Джерело матеріала
loader
loader