Стрілянина по дітям у Тернополі: "Динамо" оплатить лікування хлопчика, якого серйозно поранили
Стрілянина по дітям у Тернополі: "Динамо" оплатить лікування хлопчика, якого серйозно поранили

Стрілянина по дітям у Тернополі: "Динамо" оплатить лікування хлопчика, якого серйозно поранили

Київське "Динамо" вирішило надати допомогу 11-річному Максиму Капустянику, який постраждав під час стрілянини на дитячому майданчику в Тернополі.

Президент "біло-синіх" Ігор Суркіс особисто зустрівся з батьком хлопчика - Ярославом. Він запевнив, що київський клуб бере на себе всі фінансові витрати з лікування та подальшої реабілітації Максима.

"Відкривши один із українських сайтів, я прочитав про те, що Максим отримав численні поранення в безневинній ситуації. Ми раніше вже зустрічалися з його батьком, у мене був його телефон, і я зателефонував йому з пропозицією покласти на клуб усі фінансові витрати. Ми беремо на себе повністю витрати на лікування в "Охматдиті", а після того, як Максима випишуть, він пройде курс реабілітації на нашій базі у Віті-Литовської під контролем клубних лікарів.

Немислимо, коли відбуваються подібні речі, коли стріляють у дітей. Це нелюди просто якісь! Сподіваюся, співробітники поліції звернуть на це увагу та знайдуть цих негідників", - цитує слова Суркіса офіційний сайт "Динамо".

Після завершення зустрічі Ігор Михайлович попросив батька Максима передати хлопчику слова підтримки, а також повний комплект динамівського екіпірування.

Ігор Суркіс з батьком постраждалого хлопчика
ФК Динамо Київ
Ігор Суркіс з батьком постраждалого хлопчика

Батько дитини Ярослав Капустяник подякував київському клубу за підтримку в складній ситуації та повідомив, що стан 11-річного Максиа стабілізувався, він вже робить перші кроки після поранення.

"Це велика радість - і для Максима, і для нас, батьків. Коли я сказав йому про підтримку всієї футбольної спільноти "Динамо", всіх футболістів, президента, синові було дуже приємно. Сподіваюся, це додасть йому сил для лікування, а в майбутньому допоможе стати якщо не великим футболістом, то гідною людиною.

Наразі зробили все можливе, щоб Макс встав на ноги. Він уже робить перші кроки - це дуже важливо. Сподіваємося, що час залікує рани", - сказав батько постраждалого.

Нагадаємо, лікарі столичного "Охматдиту" рятують життя 11-річного Максима із Тернополя, який дістав численні поранення в результаті влучання в нього із рушниці. Окрім Максима, від пострілу травмувалася ще одна дитина - 8-річному хлопчику пробило щоку, його вже теж прооперували.

  • У Максима поцілили минулого тижня, коли він разом з сестрою катався на санках поблизу місцевої школи. Лікарі нарахували 42 поранення, деякі з них травмували внутрішні органи.
  • Стан 11-річного Максима з Тернополя, який дістав численні вогнестрільні поранення, вдалося стабілізувати. Хлопець зміг самостійно стати на ноги. Його перевели з реанімації до палати інтенсивної терапії столичного "Охматдиту".
  • Поліція вже знайшла ймовірного стрільця і зброю в його квартирі.
Автор:
Максим Приходько
Джерело матеріала
loader
loader