Протягом доби бойовики п'ять разів порушили режим припинення вогню: поранено військового
Протягом доби бойовики п'ять разів порушили режим припинення вогню: поранено військового

Протягом доби бойовики п'ять разів порушили режим припинення вогню: поранено військового

Протягом минулої доби, 26 січня, в районі проведення операції Об'єднаних сил було зафіксовано п’ять порушень режиму припинення вогню: поранення отримав військовослужбовець.

Про це повідомили у ранковому зведенні ООС 27 січня.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" поблизу Новозванівки окупанти застосували автоматичний станковий гранатомет. Неподалік Новоолександрівки збройні формування Російської Федерації відкривали вогонь з автоматичних станкових гранатометів, ручного протитанкового гранатомета, великокаліберного кулемета, стрілецької та снайперської зброї.

Внаслідок прицільного обстрілу один військовослужбовець отримав кульове поранення. Бійцеві надали першу медичну допомогу та шпиталізували до медзакладу.

Неподалік Авдіївки, у в районі відповідальності "Схід", бойовики вели вогонь зі станкового протитанкового гранатомета та великокаліберного кулемета. У передмісті Мар’їнки противник застосував снайперську зброю.

"На обстріли противника українські захисники відкривали вогонь у відповідь. Про факти порушення режиму припинення вогню через Українську сторону СЦКК повідомлено представників ОБСЄ", - повідомили у штабі. Ситуацію в районі ООС називають стабільною та контрольованою українськими захисниками. 

Як повідомлялося, проєкт закону України "Про державну політику перехідного періоду" передбачатиме офіційне визнання Росії державою-агресором, про це повідомив віцепрем’єр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексій Резніков. За його словами, відповідний драфт проєкту закону налічує понад 90 сторінок. Документ ще не є нормативно-правовим актом з точки зору визначених законодавством процедур. 

Відео Бойовики обстріляли позиції українських військових біля Попасної

Знов поранений на фронті. Бойовики обстріляли позиції українських військових біля Попасної - один боєць зазнав поранення. Про це йдеться в телеграм-каналі Тристоронньої контактної групи. Її представники заявляють, що нині військовий у шпиталі, медики його рятують, стан бійця важкий. Водночас штаб ООС повідомляє про гранатометний та кулеметний ворожий вогонь біля Авдіївки.  

Бойовики обстріляли позиції українських військових біля Попасної
ТСН. Ранок
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber
Автор:
Тетяна Курпіта
Джерело матеріала
loader
loader