Протягом доби бойовики десять разів порушили режим припинення вогню - ООС
Протягом доби бойовики десять разів порушили режим припинення вогню - ООС

Протягом доби бойовики десять разів порушили режим припинення вогню - ООС

Протягом минулої доби, 27 січня, в районі проведення операції Об'єднаних сил було зафіксовано десять порушень режиму припинення вогню.

Про це повідомили у ранковому зведенні ООС 28 січня.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід", неподалік Павлополя, збройні формування Російської Федерації відкривали вогонь з мінометів 120-го калібру, гранатометів різних систем, великокаліберного кулемета та стрілецької зброї.

Поблизу Богданівки ворог застосував станковий протитанковий гранатомет, великокаліберний кулемет та стрілецьку зброю. Крім того, біля населеного пункту було зафіксовано кілька пострілів зі снайперської зброї. В передмісті Мар’їнки та Авдіївки окупанти відкривалив вогонь зі стрілецької зброї, а біля Водяного, на Приазов’ї,  ще й з підствольного гранатомета.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ", неподалік Зайцевого, російсько-окупаційні війська вели вогонь з автоматичного станкового гранатомета, а біля Луганського – зі станкового протитанкового гранатомета.

"На обстріли противника українські військові відкривали вогонь у відповідь. Про факти порушення режиму припинення вогню через Українську сторону СЦКК повідомлено представників ОБСЄ", - повідомили у зведенні.

Бойових втрат серед наших захисників немає, наголосили у штабі. Ситуацію в районі ООС називають стабільною та контрольованою українськими захисниками. 

Як повідомлялося, проєкт закону України "Про державну політику перехідного періоду" передбачатиме офіційне визнання Росії державою-агресором, про це повідомив віцепрем’єр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексій Резніков. За його словами, відповідний драфт проєкту закону налічує понад 90 сторінок. Документ ще не є нормативно-правовим актом з точки зору визначених законодавством процедур. 

Відео Важке поранення отримав боєць на Донбасі

Сталося це близько опівдня в районі Золотого, що на Луганському напрямку. Про поранення військового повідомили на офіційній сторінці ТКГ. Загалом за минулу добу штаб ООС зафіксував 5 порушень режиму припинення вогню. З гранатометів та великокаліберних кулеметів російські найманці гатили неподалік Пісків та Південного. Стрілецька зброя та ручний протитанковий гранатомет лунали поблизу Водяного, що на Приазов’ї. Деталі – у сюжеті. Повні випуски дивіться на 1+1 video

Важке поранення отримав боєць на Донбасі
Спецкор
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber

 

Джерело матеріала
loader
loader