Протягом доби бойовики чотири рази порушили режим припинення вогню: військовий отримав поранення
Протягом доби бойовики чотири рази порушили режим припинення вогню: військовий отримав поранення

Протягом доби бойовики чотири рази порушили режим припинення вогню: військовий отримав поранення

Протягом минулої доби, 4 лютого, в районі проведення операції Об’єднаних сил було зафіксовано чотири порушення режиму припинення вогню збройними формуваннями Російської Федерації.

Про це повідомили у ранковому зведенні Операції об'єднаних сил 5 лютого.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ", поблизу Південного, окупанти здійснили прицільний обстріл позицій українських захисників з 82-х мм міномету та стрілецької зброї. У результаті обстрілу один український військовий отримав вогнепальне поранення. Йому надають медичну допомогу у медзакладі. 

Поблизу населеного пункту Кримське було виявлено факт інженерного обладнання позицій противника у бік наших підрозділів.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" поблизу Водяного, що на Приазов’ї, російсько-окупаційні війська здійснили кілька пострілів зі станкового протитанкового гранатомета. Неподалік Павлопіля бойовики відкривали вогонь з ручного протитанкового гранатомета та стрілецької зброї.

"Про факти порушення режиму припинення вогню через Українську сторону СЦКК повідомлено представників ОБСЄ. Бойових втрат серед наших захисників немає", - йдеться у повідомленні. 

Ситуацію в районі ООС називають стабільною та контрольованою українськими захисниками. 

Як повідомлялося, Офіс президента від 2 лютого розпочав перевірку стану готовності до виконання завдань органів військового управління, з’єднань та військових частин ЗСУ, які беруть участь в Операції об’єднаних сил на території Донецької та Луганської областей. Відповідна перевірка затверджена розпорядженням президента Володимира зеленського №12 від 1 лютого 2021 року. 

Відео Український військовий отримав поранення під час обстрілу неподалік селища Південне

Один поранений. Поранення боєць отримав неподалік селища Південне, що під Горлівкою. Там проросійські найманці застосували міномет. Російські окупанти почали методичний обстріл позицій українських військових на Приморській ділянці фронту.  

Український військовий отримав поранення під час обстрілу неподалік селища Південне
ТСН. 19:30
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber

 

Джерело матеріала
loader
loader