Бойовики сім разів порушили режим припинення вогню: снайпер поцілив в українсього військового
Бойовики сім разів порушили режим припинення вогню: снайпер поцілив в українсього військового

Бойовики сім разів порушили режим припинення вогню: снайпер поцілив в українсього військового

Протягом минулої доби, 10 лютого, збройні формування Російської Федерації сім разів порушили режим припинення вогню.

Про це повідомили у ранковому зведенні Операції об'єднаних сил 11 лютого.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід", неподалік Пісків окупанти відкривали прицільний вогонь зі стрілецької та снайперської зброї. Внаслідок обстрілу військовослужбовець отримав вогнепальне поранення. Його шпиталізували до лікарні. Стан здоров'я бійця медики оцінюють як задовільний.

Поблизу Водяного, на Приазов’ї, бойовики неодноразово вели вогонь з ручних протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів. Біля Верхньоторецького вони застосували станковий протитанковий гранатомет.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ", неподалік Південного збройні окупанти вели вогонь з автоматичного станкового гранатомета. Біля Золоте-4 російсько-окупаційні війська застосували безпілотний літальний апарат та скинули два постріли ВОГ-17 біля позицій Об’єднаних сил.

"На прицільні обстріли збройних формувань Російської Федерації українські захисники надавали адекватну відповідь. Про факти порушення режиму припинення вогню через Українську сторону СЦКК повідомлено представників ОБСЄ", повідомили у штабі.

Ситуацію в районі ООС називають стабільною та контрольованою українськими захисниками. 

Як повідомлялося, Офіс президента від 2 лютого розпочав перевірку стану готовності до виконання завдань органів військового управління, з’єднань та військових частин ЗСУ, які беруть участь в Операції об’єднаних сил на території Донецької та Луганської областей. Відповідна перевірка затверджена розпорядженням президента Володимира зеленського №12 від 1 лютого 2021 року. 

Джерело матеріала
loader
loader