Суд скасував виправдувальний вирок Труханову
Суд скасував виправдувальний вирок Труханову

Суд скасував виправдувальний вирок Труханову

КИЇВ. 11 лютого. УНН. Апеляційна палата Вищого антикорупційного суду скасувала виправдувальний вирок меру Одеси Геннадію Труханову та його спільникам у справі щодо розкрадання 92 млн грн під час закупівлі міською радою будівель заводу “Краян”. Також призначено новий розгляд справи у ВАКС. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу суду.

Цитата:

"За результатами судового розгляду справи колегія суддів задовольнила апеляційні скарги прокурора, скасувала вирок Малиновського районного суду м.Одеси від 04.07.2019 і ухвалу Малиновського районного суду м. Одеси від 06.08.2019 та направила справу на новий розгляд до Вищого антикорупційного суду", - йдеться в повідомленні.

Що було до цього

У березні 2020 року Апеляційна палата Вищого антикорупційного суду завершила стадію розгляду клопотань, заяв та скарг у справі щодо розгляду скарги на вирок Труханову.

Як повідомлялося, керівник САП подав апеляційну скаргу на вирок суду, яким мера Одеси Геннадія Труханова та підлеглих визнали невинними у заволодінні 92 млн грн із місцевого бюджету під час купівлі будівлі колишнього заводу “Краян”.

Нагадаємо, колегія суддів Малиновського районного суду Одеси визнала невинуватим мера Одеси Геннадія Труханова та підлеглих у заволодінні 92 млн грн із місцевого бюджету під час купівлі будівлі колишнього заводу “Краян”.

Теги за темою
Одеса Суд
Джерело матеріала
Згадувані персони
loader
loader