Вбивство Окуєвої: підозрюваного відпустили під домашній арест
Вбивство Окуєвої: підозрюваного відпустили під домашній арест

Вбивство Окуєвої: підозрюваного відпустили під домашній арест

Апеляційний суд змінив запобіжний захід з тримання під вартою на домашній арешт Ігорю Редькіну — підозрюваному у вбивстві доброволиці у війні на Донбасі Аміни Окуєвої. 

Про це повідомило hromadske з посиланням на прокуратуру Київської області.

Нещодавно суд відпустив з-під варти інших членів групи Редькіна, яких поліція вважає причетними до угрупування, що здійснювало резонансні злочини. Йдеться про щонайменше 8 осіб. Самому Редькіну у січні 2021 року продовжували арешт. 

Ігор Редькін — 56-річний уродженець Дагестану. Тривалий час проживав в Україні. За даними слідства, Редькін входив до злочинної групи, яка займалася замовними вбивствами. ДНК одного з учасників збіглася з тією, що було на зброї, залишеній неподалік місця злочину. Сам Редькін заперечує свою причетність до злочину.

Нагадаємо, в жовтні 2017 року біля селища Глеваха невідомі розстріляли впритул автівку, в салоні якої були Аміна Окуєва та її чоловік. Від отриманих поранень жінка померла. Її чоловік Адам Осмаєв був поранений - він вижив. 

Відео На Київщині затримали підозрюваних в організації вбивства Аміни Окуєвої

Повідомлення із невеликим фрагментом відео напередодні з'явилось на сайті Національної поліції. Сьогодні правоохоронці пообіцяли розповісти усі подробиці. Як виявилося, частину підозрюваних у цій справі вже затримували ще торік восени, але суд їх відпустив.

На Київщині затримали підозрюваних в організації вбивства Аміни Окуєвої
ТСН. 16:45
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber
Автор:
Лінда Хурані
Джерело матеріала
Згадувані персони
loader
loader