Через акцію та сутички біля Офісу президента туди стягують правоохоронців
Через акцію та сутички біля Офісу президента туди стягують правоохоронців

Через акцію та сутички біля Офісу президента туди стягують правоохоронців

Акція відбувається на підтримку ативіста Стерненка.

Увечері вівторка, 23 лютого, під стінами Офісу президента відбувається масова акція на підтримку засудженого до семи років ув’язнення одеського активіста Сергія Стерненка. Правоохоронці перекрили доступ до будівлі ОП, відбулися сутички з активістами.

"Правоохоронці посилили заходи безпеки біля Офісу президента України. На місці чергують поліцейські спільно з військовослужбовцями Нацгвардії. Для забезпечення публічної безпеки та правопорядку залучені представники структурних підрозділів поліції Києва, в тому числі вибухотехніки та працівники поліції діалогу. Правоохоронці у межах своєї компетенції та відповідно до вимог законодавства негайно реагують на всі провокації. Закликаємо організаторів та учасників акції дотримуватися норм чинного законодавства і не порушувати громадський порядок", - ідеться в повідомленні МВС.

Журналіст ТСН передає з місця події, що сутички біля ОП наростають. Є вже травмовані.

ЗМІ повідомляють про кілька затриманих. У натовпі помітили екснардепа Володимира Парасюка, який відібрав у правоохоронця захисний шолом і віддав комусь "як трофей".

Нагадаємо, 23 лютого в Приморському районному суді Одеси оголосили вирок активісту Сергієві Стерненку і засудили його до 7 років позбавлення волі.

У великих містах на рішення суду відреагували акціями протесту.

Відео Новини України: як кияни відреагували на оголошення вердикту у справі Стерненка

І повертаємось до теми вироку Сергію Стерненку. Одразу після оголошення вердикту суду прихильники Стерненка оголосили про акції протесту по всій країні. В Києві мітинг організували біля Офісу Президента. Докладніше – у прямому включенні.    

Новини України: як кияни відреагували на оголошення вердикту у справі Стерненка
ТСН. 19:30
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber

 

Автор:
Ігор Бережанський
Джерело матеріала
Згадувані персони
loader
loader