Бойовик намагався потрапити на позиції ЗСУ на Донбасі та поранив українського бійця, який його затримав
Бойовик намагався потрапити на позиції ЗСУ на Донбасі та поранив українського бійця, який його затримав

Бойовик намагався потрапити на позиції ЗСУ на Донбасі та поранив українського бійця, який його затримав

Неподалік населеного пункту Чермалик у Донецькій області бойовик намагався потрапити на українські позиції. Його затримав військовослужбовець Збройних сил України.

Про це йдеться у вечірньому зведенні 24 лютого пресcлужби штабу Операції об'єднаних сил.

"Неподалік населеного пункту Чермалик український воїн, який ніс чергування на спостережному посту, затримав військовослужбовця окупаційних військ Російської Федерації, який намагався проникнути на українські позиції. Під час затримання противник наніс нашому воїну легке поранення холодною зброєю. У відповідь солдат застосував штатну зброю та затримав окупанта", - йдеться в повідомленні.

Загалом, станом на 17 годину 24 лютого російські найманці здійснили чотири порушення режиму припинення вогню в напрямку позицій ЗСУ.

Так, в передмісті Авдіївки бойовики вели вогонь зі стрілецької зброї, а також ручних протитанкових та підствольних гранатометів. Поблизу Мар’їнки відкривали вогонь з автоматичних станкових гранатометів, а неподалік Південного – зі стрілецької зброї.

"Про факти порушення режиму припинення вогню через українську сторону СЦКК повідомлено представників ОБСЄ. Обстановка в районі проведення операції Об’єднаних сил і надалі контрольована українськими воїнами", - резюмували в штабі ООС.

Нагадаємо, що протягом минулої доби, 23 лютого, збройні формування РФ 20 разів порушили режим припинення вогню: один загиблий військовий та двоє поранених.

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Відео Новини ООС: від обстрілу ворожих бойовиків у Донецькій області загинув український боєць

Втрати на фронті. Цієї ночі неподалік села Зайцеве Донецької області російсько-окупаційні війська обстріляли позиції українських військових із заборонених мінометів. Від поранень один український боєць загинув, ще одного доправили в лікарню із осколковими пораненнями. Мінометним вогнем ворог також накривав Красногорівку, із гранатометів обстріляв околиці Авдіївки.  

Новини ООС: від обстрілу ворожих бойовиків у Донецькій області загинув український боєць
ТСН. 19:30
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber
Автор:
Віра Хмельницька
Джерело матеріала
loader
loader