Названо ім'я українського бійця, який загинув напередодні на Донбасі від кулі снайпера
Названо ім'я українського бійця, який загинув напередодні на Донбасі від кулі снайпера

Названо ім'я українського бійця, який загинув напередодні на Донбасі від кулі снайпера

На Донбасі від куль підтримуваних Росією бойовиків 28 лютого загинув молодший сержант Сергій Моісєєнко, який служивв 36-й окремій бригаді морської піхоти імені контрадмірала Михайла Бєлінського.

Про це повідомила пресслужба бригади.

У бригаді морської піхоти висловили співчуття рідним і близьким українського захисника. У підрозділі про нього згадують як про сміливого морського піхотинця, доброго побратима і патріота України.

"З сумом повідомляємо, що в районі проведення операції Об’єднаних сил, захищаючи суверенітет і територіальну цілісність України, в результаті ведення противником обстрілу позицій зі стрілецької та снайперської зброї загинув наш побратим молодший сержант Моісєєнко Сергій Олександрович. Увесь особовий склад окремої бригади морської піхоти імені контрадмірала Михайла Білинського Військово-Морських Сил ЗС України глибоко сумує та висловлює щирі співчуття рідним і близьким Сергія", - йдеться в повідомленні. 

ВІЧНА ПАМ'ЯТЬ ЗАХИСНИКУ УКРАЇНИ З сумом повідомляємо, що в районі проведення операції Об’єднаних сил, захищаючи...

Опубликовано 36 окрема бригада морської піхоти імені контр-адмірала Михайла Білинського Понедельник, 1 марта 2021 г.

Нагадаємо, голова української делегації в ТКГ Леонід Кравчук заявив, що активізація бойовиків на Донбасі може бути пов'язана з санкціями РНБО проти лідера "ОПЗЖ" Віктора Медведчука.

Відео Новини з фронту: у штабі ООС повідомили про одного загиблого на фронті

Загиблий на фронті. Ворог обстріляв позиції українських військ із стрілецької зброї та важких мінометів у Донецькій області. Поблизу населеного пункту Піщевик загинув український морський піхотинець. Штаб ООС повідомляє - у відповідь на ворожі обстріли збройні сили відкривали вогонь.    

Новини з фронту: у штабі ООС повідомили про одного загиблого на фронті
ТСН. Ранок
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber
Автор:
Анастасія Курило
Джерело матеріала
loader
loader