Японський мільярдер вже шукає 8 осіб, який спонсорує політ з собою до Місяця
Японський мільярдер вже шукає 8 осіб, який спонсорує політ з собою до Місяця

Японський мільярдер вже шукає 8 осіб, який спонсорує політ з собою до Місяця

Спочатку шукав супутницю, а тепер хоче цілу компанію. Японський мільярдер Юсаку Маезава збирає команду для приватного польоту до Місяця.

Про це йдеться в ТСН.12.00.

Приєднатися до космічної подорожівін закликає вісьмох людей. Як написав магнат у «Твіттері» подати заявку можуть усі охочі. Й для них будуть лише 2 вимоги - ці особи мають своєю діяльністю допомагати суспільству й поділяти погляди інших членів екіпажу.

Політ запланований на 2023 рік.  Усі витрати на подорож Маезава обіцяє оплатити сам. У скільки йому це обійдеться тримають у таємниці. 44-річний японський мільярдер має стати першою людиною, яка здійснить приватний політ на Місяць на ракеті від компанії Space X, що належить Ілону Маску.

Раніше Маезава шукав супутницю для космічної подорожі й навіть оголосив конкурс, на який зголосилися аж 28 тисяч претенденток. Однак згодом чоловік передумав, бо, за його словами, розчарувався у своїй ідеї. «Я сподіваюся, що на борту будуть люди різного походження. Я також очікую мати тісну комунікацію із членами екіпажу під час польоту», - заявив японський мільярдер Юсаку Маезава.

Відео Новини світу: японський мільярдер збирає команду для приватного польоту до Місяця

Шукав супутницю, а тепер хоче цілу компанію. Японський мільярдер Юсаку Маезава збирає команду для приватного польоту до Місяця. Приєднатися у космічну подорож він закликає 8 людей. Як написав магнат у Twitter, подати заявку можуть усі охочі. Й для них будуть лише 2 вимоги - ці особи мають своєю діяльністю допомагати суспільству й поділяти погляди інших членів екіпажу. Політ запланований на 2023 рік.   

Новини світу: японський мільярдер збирає команду для приватного польоту до Місяця
ТСН. 12:00
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber
Автор:
Надія Роман
Джерело матеріала
loader
loader