Заплатили по $6 тисяч за "подорож": мігранти припливли в Україну у вантажному причепі
Заплатили по $6 тисяч за "подорож": мігранти припливли в Україну у вантажному причепі

Заплатили по $6 тисяч за "подорож": мігранти припливли в Україну у вантажному причепі

Двох незаконних мігрантів з паспортами громадян Сирії виявили в Чорноморському морському порту прикордонники Одеського загону.

Про це у суботу, 6 березня, повідомляє Держприкордонслужба.

"Іноземців у Чорноморському морському порту помітила оглядова група між вантажівками на палубі теплохода, який прибув з Туреччини. Як з'ясувалося, нелегали ховалися в одному з причепів. Тільки теплохід причалив, безбілетні пасажири прорізали тент причепа і намагалися пробратися на берег", - йдеться в повідомленні.

В обох іноземців були паспорти громадян Сирії. За їхніми словами, Україну вони хотіли проїхати транзитом на шляху до Німеччини. Кожен з нелегалів заплатив за таку "подорож" по $6 тисяч.

Наразі сирійців повернули в зворотну подорож. Зараз мігранти повертаються на теплоході в Туреччину.

Нагадаємо, у Львівській області затримали громадянина Туреччини, який переправляв нелегалів через український кордон до країн Євросоюзу. За свої послуги він брав по 1600 доларів з людини. 

Відео Нелегали у багажнику: на Закарпатті правоохоронці зупинили автівку, забиту мігрантами

Восьмеро людей, серед них 4-річна дитина, без документів затримали на Закарпатті. У звичайному легковику були четверо нелегалів із Бангладеш, троє з Іраку та один із Сомалі. Для двох з них місця у салоні не вистачило - вони їхали у багажнику. За кермом був 44-річний житель Ужгорода. Він обіцяв пасажирам переправити їх до обласного центру. І мігрантів, і кермувальника затримали. Нині поліція перевіряє, як нелегали потрапили на територію України.  

Нелегали у багажнику: на Закарпатті правоохоронці зупинили автівку, забиту мігрантами
ТСН. 14:00
  • Facebook 1
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber
Автор:
Олена Вус
Джерело матеріала
loader
loader