Фінські вчені винайшли революційну "їжу з повітря"
Фінські вчені винайшли революційну "їжу з повітря"

Фінські вчені винайшли революційну "їжу з повітря"

Фінські вчені винайшли революційну технологію" їжі з повітря " / responsiblefuture.com.ua
Фінські вчені винайшли революційну технологію" їжі з повітря " / responsiblefuture.com.ua

Фінські вчені запропонували революційну технологію зі створення їжі буквально з повітря.

Про це повідомляє ТСН.uа.

"Винахідники свій продукт називають "солеїн" і переконані, що він може стати повноцінною альтернативою м'ясу і молоку. Для його виробництва потрібно вуглекислий газ, мікроби, вода, вітаміни та мініатюрний біореактор. Отриманий продукт схожий на борошно жовтого кольору. Його можна використовувати як основу для багатьох страв. Наприклад, шніцеля", - йдеться в повідомленні.

Винахідники технології кажуть: головна перевага в тому, що цю їжу досить просто виростити в лабораторії.

"Фінський уряд виділив на розвиток стартапу понад п'ять мільйонів доларів. Вивести свій продукт на ринок розробники сподіваються вже за два роки", - підкреслює видання.

Новини світу: фінські вчені запропонували революційну альтернативу м'ясу і молоку

Читайте останні новини України та світу на каналі УНІАН в Telegram

Автор: УНІАН

Джерело матеріала
loader
loader