Лежав із порізаними венами: у поліції розповіли деталі затримання підозрюваного у вбивстві Марії Борисової
Лежав із порізаними венами: у поліції розповіли деталі затримання підозрюваного у вбивстві Марії Борисової

Лежав із порізаними венами: у поліції розповіли деталі затримання підозрюваного у вбивстві Марії Борисової

Сьогодні, 14 березня, на Херсонщині правоохоронці затримали підозрюваного у вбивстві семирічної Марії Борисової. Очільник Нацполіції Ігор Клименко розповів деталі операції.

За його словами, слідчим відразу було зрозуміло, що тіло підкинув хтось із місцевих, бо закинуту недобудову, де знайшли вбиту дитину, перед цим перевіряли не один раз.

Підозрювали всіх без винятку мешканці села. Слідчі та оперативники опитали всіх жителів Щасливого, десятки людей пройшли через детектор брехні.

"І от після безупинних оперативно-розшукових заходів та слідчих дій правоохоронці встановили ймовірного вбивцю та ґвалтівника. Щоби його "взяти", потрібно було до дрібниць зібрати докази та отримати попередні висновки експертиз", — зазначив Клименко.

Він повідомив, що коли поліцейські прийшли до будинку зловмисника, підозрюваний лежав із порізаними венами.

"Самогубство як спосіб уникнути покарання? Не буде цього. Врятували цього недочоловіка, щоб він відповів за свої вчинки. Прошу вас: стежте за своїми дітьми. Не залишайте їх без нагляду. Бо будь-який "хороший дядько" може виявитися і не таким вже й хорошим", — додав очільник Нацполіції.

Також він анонсував на завтра брифінг за участю начальника ГУНП в Херсонській області Олександра Прокудіна з приводу розкриття вбивства Марії Борисової.

Нагадаємо, у селі Щасливе Херсонської області у четвер, 11 березня, знайшли вбитою 7-річну Марійку Борисову. Дівчинка зникла 7 березня, її шукали чотири доби, проте знайти живою дитину не вдалось. Її тіло виявили 11 березня у мішку в старому напівзруйнованому сараї. Водночас волонтери неодноразово прочісували цю територію, а тому є підозри, що тіло дівчинки могли підкинути. Місцеві жителі готові вчинити розправу над вбивцею.

Відео Вбивство Марії Борисової: як шукали зниклу у Херсонській області 7-річну дівчинку

Він досі на волі. І ймовірно, десь зовсім поруч. Це може бути сусід, знайомий чи навіть родич. Убивця семирічної дівчинки чотири доби десь переховував тіло. Спостерігаючи, як сотні людей збиваються з ніг, намагаючись знайти зниклу дитину. Моторошна історія з херсонського села Щасливе цього тижня не сходила з новинних стрічок. Про надію, яка обернулась на розпач і страх – дивіться далі.    

Вбивство Марії Борисової: як шукали зниклу у Херсонській області 7-річну дівчинку
ТСН. Тиждень
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Автор:
Дмитро Гулійчук
Джерело матеріала
loader
loader