Бойовики за добу дев'ять разів обстріляли позиції Об'єднаних сил
Бойовики за добу дев'ять разів обстріляли позиції Об'єднаних сил

Бойовики за добу дев'ять разів обстріляли позиції Об'єднаних сил

На обстріли противника наші воїни відкривали вогонь у відповідь

Бойових втрат серед військовослужбовців Збройних сил України немає.

Протягом минулої доби, 17 березня, збройні формування Російської Федерації дев’ять разів порушили режим припинення вогню на Донбасі.

Про це йдеться у ранковому зведенні пресцентру штабу операції Об'єднаних сил.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід», неподалік населених пунктів Піски та Гнутове, окупанти відкривали вогонь з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ», у передмісті Луганського загарбники обстрілювали наші позиції із заборонених Мінськими домовленостями мінометів 82-го калібру, ручних протитанкових гранатометів, автоматичних станкових та станкових протитанкових гранатометів.

Поблизу селища Світлодарське окупанти вели вогонь у напрямку наших позицій з великокаліберних кулеметів та станкових протитанкових гранатометів, а неподалік населеного пункту Новотошківське – з підствольних гранатометів.

Бойових втрат серед військовослужбовців Збройних сил України немає. На обстріли противника наші воїни відкривали вогонь у відповідь.

«Про всі порушення з боку окупантів Українську сторону СЦКК поінформували СММ ОБСЄ через встановлений координаційний механізм. Наголошуємо, Збройні сили України неухильно дотримуються досягнутих домовленостей щодо припинення вогню та є послідовними у виконанні взятих на себе зобов'язань», – заявили у штабі.

Станом на 7 годину ранку 18 березня обстрілів не зафіксовано.

«Українські військовослужбовці й надалі контролюють ситуацію в районі проведення операції Об’єднаних сил та дотримуються режиму припинення вогню», – резюмується у звіті.

Опитування
Джерело матеріала
loader
loader