Протягом доби бойовики дев'ять разів порушили режим припинення вогню - ООС
Протягом доби бойовики дев'ять разів порушили режим припинення вогню - ООС

Протягом доби бойовики дев'ять разів порушили режим припинення вогню - ООС

Протягом минулої доби, 17 березня, збройні формування Російської Федерації дев'ять разів порушили режим припинення вогню.

Про це повідомили у ранковому зведенні Операції об'єднаних сил 18 березня. 

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід", неподалік Пісків та Гнутового, окупанти відкривали вогонь з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ", у передмісті Луганського бойовики використали заборонені Мінськими домовленостями міномети 82-го калібру, ручні протитанкові гранатомети, автоматичні станкові та станкові протитанкові гранатомети.

Поблизу селища Світлодарського окупанти вели вогонь з великокаліберних кулеметів та станкових протитанкових гранатометів, а неподалік населеного пункту Новотошківське  – з підствольних гранатометів.

У штабі наголосили, що на обстріли противника українські військовослужбовці відкривали вогонь у відповідь. Бойових втрат серед воїнів немає.

"Протягом минулої доби зафіксовано збільшення провокацій з боку російсько-окупаційних військ ОРДЛО, метою яких було загострення безпекової ситуації на Луганському напрямку на фоні чергового засідання ТКГ. Цього разу осередком порушень з боку окупантів став напрямок Калинівка-Луганське, де окупаційні війська відверто провокували ЗСУ на відкриття вогню", - йдеться у зведені.

Нагадаємо, керівник Офісу президента Андрій Єрмак заявив, що у межах "нормандського формату" Україна разом із Німеччиною та Францією підготували план щодо мирного врегулювання на Донбасі, але наразі чекають, коли Росія або схвалить його, або відкрито заявить, що не хоче миру. 

Відео Новини з фронту: штаб ООС повідомив про прицільні обстріли українських позицій

Бойовики на Донбасі збільшили кількість прицільних обстрілів позицій ЗСУ. Про це повідомляє штаб ООС. Напередодні кульове поранення дістав український боєць. Нині він у шпиталі, стан його задовільний. Загалом минулої доби ворог вів вогонь чи не по всій лінії розмежування. У Донецькій області з мінометів бив по селу Південне. Гранатомети бойовики застосували і біля Горлівки, і в районі Донецького аеропорту, і на Приазов'ї.    

Новини з фронту: штаб ООС повідомив про прицільні обстріли українських позицій
ТСН. 16:45
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber

 

Автор:
Тетяна Курпіта
Джерело матеріала
loader
loader