На що та чому потрібно міняти кабельне ТБ?
На що та чому потрібно міняти кабельне ТБ?

На що та чому потрібно міняти кабельне ТБ?

Кабельне телебачення для багатьох українців ще досі залишається зручним і звичним. Колись воно стало головним конкурентом антени. Тоді всі здивувалися кількості каналів і якості. Але час не стоїть на місці, та кабель йде в минуле. Зараз все більше глядачів обирають дивитися телебачення через інтернет.

Ми вивчили його та знайшли 5 основних причин.

На кабельному мало каналів

Справа в тому, що кабель має технічні обмеження та не може передавати суттєво більше, ніж 75 телеканалів. А от у інтернет-телебачення таких проблем немає. Розвиток технологій призвів до того, що швидкість інтернету дозволяє передавати дійсно великі обсяги інформації.

Тож інтернет-телебачення відкриває доступ до 200+ каналів.

Низька якість зображення

На що та чому потрібно міняти кабельне ТБ? - Фото 1

Якість зображення на кабельному ТБ — значно нижча. Кабель технічно не здатен передавати високу якість зображення. 

Максимальне розширення для кабельного ТБ — SD (480p). Якщо для перегляду на маленькому моніторі це ще може бути прийнятним, то на великому екрані з’являться вади, адже сучасні широкоекранні телевізори потребують розширення HD (1080р).

А от інтернет-телебачення може передати картинку в HD (1080р) та навіть 4К. Таким чином, зображення на вашому телевізорі стане у 2-3 рази краще.

Кабельне ТБ прив’язує до прямого ефіру

На що та чому потрібно міняти кабельне ТБ? - Фото 2

Поспішати до початку телеефіру улюбленої передачі — звична ситуація для багатьох. Так само, як і очікування реклами, щоб відійти та не пропустити нічого важливого. Інтернет-телебачення вирішує цю проблему. Розібратися як саме, нам допоміг директор онлайн-кінотеатру SWEET.TV — Олександр Резунов. 

«На нашому сервісі можна буквально керувати телеефіром. Ви можете поставити його на паузу, перемотувати чи дивитися передачі в записі до 7 діб. Тепер глядач не повинен бігти додому, щоб встигнути на початок улюбленої передачі. Ви можете подивитися її коли це зручно вам, тож глядачі SWEET.TV більше не прив’язані до прямої трансляції», — каже Олександр.

На кабельному ТБ немає кінозалу

На що та чому потрібно міняти кабельне ТБ? - Фото 3

Користувачі інтернет-телебачення зазначають, що одним з факторів, який вплинув на рішення відмовитися від кабелю — стала відсутність кінозалу. В онлайн-кінотеатрах кіно можна дивитися безкоштовно в тарифі, та головне — без реклами.

Фільми, мультфільми та серіали надаються повністю легально. Все це, як і телеканали, в HD та 4K. Щоб подивитися бажану стрічку, більше не потрібно лізти на піратські сайти.

Кабель важко та довго підключати

На що та чому потрібно міняти кабельне ТБ? - Фото 4

Щоб підключити кабельне телебачення, потрібно домовитися про прихід майстра, чекати його півдня, підписати контракт, прокласти сам кабель та ще кілька етапів.

З інтернет-телебаченням все набагато простіше. Щоб підключитися, потрібно просто зареєструватися онлайн та вибрати тариф. Зазвичай реєстрація проходить за допомогою номера телефону, електронної пошти чи Facebook. 

Повноцінно спробувати інтернет-телебачення можна безкоштовно. Онлайн-кінотеатр SWEET.TV дає новим абонентам 7 днів безкоштовного доступу до всіх послуг.

Підключитися можна вже зараз.

Читайте останні новини України та світу на каналі УНІАН в Telegram

Автор: УНІАН

Теги за темою
Новини України
Джерело матеріала
loader
loader