У Чернівцях з вікна будівлі ОДА викидають меблі: що коїться
У Чернівцях з вікна будівлі ОДА викидають меблі: що коїться

У Чернівцях з вікна будівлі ОДА викидають меблі: що коїться

У Чернівцях з вікна будівлі обласної держадміністраці викидають меблі. В ОДА вже пояснили, чому столи летіли через вікна у внітрішньому дворику адміністрації. Відео, як з вікна четвертого поверху будівлі викидають столи, оприлюднив на своїй сторінці у Facebook депутат Чернівецької райради Артем Жук.

У Чернівецькій ОДА пояснили, чому викидали меблі з вікна, пише АСС.

Директор агенції з обслуговування приміщення Анатолій Федорук розповів, що зараз в адміністрації відбуваються процеси реорганізації. Там розширили управління молоді і спорту, працівники якого змінюють приміщення. Тому відбувається заміна меблів. Оскільки слюсарям важко долати 4 поверхи, тому вирішили пришвидшити цей процес.

"Ми, як балансоутримувачі, старі меблі винесли в коридор. Вирішили швидко їх винести з будівлі, бо і пожежна безпека не дозволяє і не естетичні коридори з ними. Що могли - роздали іншим підрозділам, вивезли. А те, що не піддається ремонту, вирішили віддати в котельню. У них котел на дровах. Проте спрацював людський фактор. У нас всього 3 слюсарі, їм важко постійно спускатись-підніматись. Але, звичайно, зауваження вони отримають. Не гоже, щоб так летіли меблі з будівлі на Грушевського", -  сказав Анатолій Федорук.

Читайте також:

  • ІKEA почала аудит після звинувачень про виготовлення меблів з вирубаної у Карпатах деревини
  • Заліз, а вилізти не зміг: у Запоріжжі хлопчик застряг у меблевій конструкції
  • Лідія Таран у піжамі та з шуруповертом показала, як самотужки зібрала меблі
Автор:
Тетяна Курпіта
Джерело матеріала
loader
loader