Бойовики б'ють по позиціях українських військових великими калібрами: ситуація контрольована
Бойовики б'ють по позиціях українських військових великими калібрами: ситуація контрольована

Бойовики б'ють по позиціях українських військових великими калібрами: ситуація контрольована

Російсько-окупаційні війська протягом минулої доби, 20 квітня, 9 разів порушували режим припинення вогню.

Про це йдеться в ранковому зведенні штабу ООС.

«Зокрема, неподалік селища Південне противник відкривав вогонь із заборонених Мінськими домовленостями мінометів 120-го калібру. У передмісті Старогнатівки ворог здійснив обстріл з автоматичних станкових гранатометів та стрілецької зброї», - зазначають у штабі.

А поблизу населених пунктів Золоте-4, що на Луганщині, та Водяне, що на Донеччині, російські окупанти вели вогонь із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Бойових втрат серед наших захисників за минулу добу немає.

До 7 ранку 21 квітня, зафіксовано 3 порушення режиму припинення вогню з боку російсько-окупаційних військ. «Зокрема, поблизу населених пунктів Піски та Південне ворог відкривав вогонь із Мінометів 120-го калібру. Поблизу селища Первомайське противник відкривав вогонь з мінометів 82-го калібру, автоматичних станкових гранатометів та великокаліберних кулеметів», - розповідають у відомстві.

Бойових втрат серед українських захисників за поточну добу немає.

Українські військовослужбовці і надалі контролюють ситуацію в районі проведення Операції Об’єднаних сил та дотримуються режиму припинення вогню.

Відео Новини України: в більшості регіонів розпочалися масштабні антитерористичні навчання СБУ

Масштабні антитерористичні навчання СБУ розпочалися в більшості українських регіонів. Головна увага -  відпрацюванню дій із захисту стратегічно важливих об’єктів та кордонів держави. Так, в Одесі на виїзді з міста нині чергують автоматники. Найбільша увага - миколаївському напрямку. Працюють Нацгвардія й поліція. Зупиняють автомобілі, оглядають салони й багажники, перевіряють документи. Тренування триватимуть три дні. Українців просять ставитися до можливих незручностей із розумінням і підкреслюють – діють виключно за законом.  

Новини України: в більшості регіонів розпочалися масштабні антитерористичні навчання СБУ
ТСН. Ранок
  • Facebook 1
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber
Автор:
Надія Роман
Джерело матеріала
loader
loader