Скандальний "слуга" Шевченко зізнався у любові до Лукашенка
Скандальний "слуга" Шевченко зізнався у любові до Лукашенка

Скандальний "слуга" Шевченко зізнався у любові до Лукашенка

фото прес-служби Лукашенка

Народний депутат від «Слуги народу» Євген Шевченко розповів подробиці своєї скандальної поїздки до Олександра Лукашенка в Мінськ.

Про це йшлося в ефірі Свободи Савіка Шустера.

Шевченко заявив, що Лукашенко ним зацікавився після того, як він розвісив у парламенті державний прапор Республіки у відповідь на демонстрацію депутатами біло-червоно-білого прапора учасників протестів проти режиму.

У цій розмові «слуга» зізнався у любові до Лукашенка, якого світова спільнота не визнає законно обраним президентом Білорусі.

«Я справді люблю Лукашенка як політика. Він харизматичний, він народний президент для мене. І я попросив помічника десь терміново купити для мене державний прапор і на противагу цьому заніс його до зали. Це помітив Олександр Григорович, і в результаті він просто запросив мене на зустріч», – відповів Шевченко.

Він також заявив, що займався гуманітарними питаннями, начебто за такої комунікації від смерті були врятовані понад 500 громадян України. Також депутат згадав про постраждалі економічні зв’язки з Республікою.

Зустріч нардепа Шевченка з Лукашенком

  • Народний депутат від "Слуги народу" Євген Шевченко зустрівся з Олександром Лукашенком в Білорусі. 
  • При цьому Україна не визнає легітимність перебування Лукашенка на посаді президента РБ, з урахуванням ходу виборчої кампанії в Білорусі і жорстокого придушення протестів проти результатів президентських виборів 2020 року.
  • Після президентських виборів режим Лукашенка неодноразово робив недружні заяви на адресу України, звинувачуючи її у втручанні у внутрішні справи Білорусі.

Читайте останні новини України та світу на каналі УНІАН в Telegram

Автор: Яна Ставська

Теги за темою
Верховна Рада Олександр Лукашенко Слуга народа
Джерело матеріала
loader
loader