В Індії збудують 551 станції з виробництва медичного кисню
В Індії збудують 551 станції з виробництва медичного кисню

В Індії збудують 551 станції з виробництва медичного кисню

Кисневі станції були введені в експлуатацію в найкоротші терміни
Фото Укрінформ

За минулу добу в Індії зафіксували понад 354 тисячі нових інфікувань

Влада Індії прийняла рішення про будівництво 551 станції з виробництва медичного кисню на тлі різкого загострення ситуації з Covid-19. Про це в понеділок, 26 квітня, повідомляє Синьхуа з посиланням на канцелярію прем'єр-міністра Індії.

Зазначається, що це рішення набуває особливого значення у зв'язку з повсюдною нестачею кисню в лікарнях для пацієнтів з Covid-19. Особливо складна ситуація спостерігається в Делі в останні кілька днів.

«Прем'єр-міністр Індії Нарендра Моді розпорядився, щоб ці станції були введені в експлуатацію в найкоротші терміни. Крім того, станції будуть в значній мірі сприяти забезпеченню доступності кисню на рівні округів», – йдеться в публікації.

Нагадаємо, за минулу добу у світі діагностували понад 727 тисяч нових випадків захворювання на коронавірус. Найбільше хворих виявили в Індії, Туреччині та США. В Індії зафіксували понад 354 тисячі нових інфікувань.

У світі померли за добу майже 10 тисяч осіб, у яких підтвердили коронавірус. За весь час пандемії вилікувались від недуги понад 125,3 тис. Наразі нараховується понад 19 млн активних випадків захворювання.

Джерело матеріала
loader
loader