Київському підлітку за вбивство своєї сім’ї можуть збавити термін із довічного до 15 років за ґратами
Київському підлітку за вбивство своєї сім’ї можуть збавити термін із довічного до 15 років за ґратами

Київському підлітку за вбивство своєї сім’ї можуть збавити термін із довічного до 15 років за ґратами

16-річного юнака підозрюють у завданні смертельних поранень своїм батькам та 8-річному братику. Їхні тіла поліцейські виявили напередодні ввечері, а вже за кілька годин затримали на вулиці дитину з ножем.

Про це йдеться в ТСН.14.00.

Багатоповерхівка на лівому березі Києва.  Вночі жителі одного під‘їзду спершу прокинулись від ударів інструменту, бо аварійні служби вибивали двері до однієї з осель, а потім від новини -  у квартирі сусідів виявили три бездиханні тіла.

На сходовому майданчику на ранок ще лишаються огороджувальні стрічки, двері до оселі, де вночі були слідчі дії, опечатані правоохоронцями.

Максим, живе за стіною, досі шокований, що поруч сталося потрійне вбивство. Розповідає, напередодні ввечері сюди прийшла мати чоловіка, сказала, що не може зв’язатися із сином, невісткою та онуками.  «Прийшла мати його, каже, що не відповідає на дзвінки 4 дні, ми порадили викликати поліцію», - розповідає чоловік.

Поліцейські викликали рятувальників, зламали двері і побачили трьох загиблих від ножових поранень людей - подружжя і 8-річного сина. Підозрюваним виявився інший син, якому 16. Після скоєного хлопець ще кілька днів перебував у квартирі із загиблими, а коли дізнався що його батьків почали розшукувати, то кинувся тікати.

Відео Новини України: 16-річного киянина підозрюють у завданні смертельних поранень своїм батькам і брату

Моторошне вбивство у Києві: 16-річного юнака підозрюють у завданні смертельних поранень своїм батькам та 8-річному братику. Їхні тіла поліцейські виявили напередодні ввечері, а вже за кілька годин затримали на вулиці 16-річну дитину із ножем. Подробиці - у сюжеті.    

Новини України: 16-річного киянина підозрюють у завданні смертельних поранень своїм батькам і брату
ТСН. 14:00
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber

Поліцейські невдовзі затримали підлітка у цьому ж районі. За даними слідчих, напередодні нападу між дитиною і батьками сталася сварка. Сусіди кажуть, що це не вперше, і часто навіть викликали поліцейських. Однак за останні кілька днів гамору не чули, а самого підлітка бачили на вулиці. «Там дуже часто пияцтво було, скандали, але коли це сталося, нічого не чув. Сусіди бачили напередодні грався на вулиці», - розповідають сусіди.

Нині юнака затримано, невдовзі на нього чекає психіатрична експертиза. За цей злочин передбачене довічне ув’язнення, але якщо його скоїв неповнолітній - термін сягає 15 років.

Автор:
Антон Страшко
Джерело матеріала
loader
loader