На підозрюваного у держзраді Медведчука надягли електронний браслет
На підозрюваного у держзраді Медведчука надягли електронний браслет

На підозрюваного у держзраді Медведчука надягли електронний браслет

На нардепа від фракції "ОПЗЖ", кума президента РФ Путіна Віктора Медведчука, підозрюваного у вчиненні державної зради та порушенні законів і звичаїв війни, 14 травня надягли електронний браслет.

Про це сказала речниця Нацполіції України Оксана Блищик, повідомляє "УНІАН". 

"Дійсно, сьогодні поліція Києва на виконання рішення Печерського районного суду одягла на підозрюваного Медведчука електронний браслет", - заявила вона.

Натомість "Укрінформу" в Офісі генпрокурора повідомили, що електронний браслет на нардепа надягли вчора ввечері, 13 травня, після судового засідання.

"Учора ввечері на Віктора Медведчука у приміщенні Головного управління Нацполіції Києва у присутності прокурора вдягли електронний засіб контролю", - цитує "Укрінформ" прокуратуру.

Нагадаємо, 13 травня у Печерському суді міста Києва обрали запобіжний захід нардепу Віктору Медведчуку, якому вручили підозру в державній зраді та замаху на розграбування національних ресурсів в українському Криму. 

Починаючи від січня 2021 року, Віктор Медведчук та його найближче оточення потрапили під багаточисленні санкції та критику. Повну хронологію подій щодо кума Путіна Віктора Медведчука, читайте у нашому матеріалі.

Відео Новини України: Печерський суд Києва відправив Медведчука під домашній арешт

Запобіжний захід для Медведчука. Печерський райсуд столиці відправив кума Путіна під домашній арешт. Офіс генпрокурора вимагав взяти лідера "ОПЗЖ" під варту із заставою в 300 мільйонів гривень. Суд натомість присудив Віктору Медведчуку носити електронний браслет і цілодобово не виходити з дому - і так до 9 липня. Крім того підсудний має здати всі паспорти. Закидають йому державну зраду та замах на розграбування національних ресурсів в нині анексованому росіянами Криму. Судове засідання тривало майже 7 годин.

Новини України: Печерський суд Києва відправив Медведчука під домашній арешт
ТСН. Ранок
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber
Автор:
Ірина Загородня
Джерело матеріала
loader
loader