Барна побився зі «слугою народу» в прямому ефірі «ПравдаТУТ»
Барна побився зі «слугою народу» в прямому ефірі «ПравдаТУТ»

Барна побився зі «слугою народу» в прямому ефірі «ПравдаТУТ»

Барна побився зі «слугою народу» в прямому ефірі «ПравдаТУТ» (ВІДЕО)

Колишній народний депутат від «Блоку Петра Порошенка» Олег Барна 13 травня побився з депутатом від «Слуги народу» Дмитром Соломчуком в прямому ефірі ток-шоу «Політика без правил» на каналі «ПравдаТУТ».

«Бійка виникла під час обговорення ринку землі. Спочатку політики обмінювались особистими образами, після чого Олег Барна схопився з місця й суперечка переросла в бійку на кріслі Соломчука», – розповіли на каналі.

Ведучим довелося розбороняти політиків та пересадити Барну від Соломчука: «Коли учасників сутички відтягли в різні боки, депутат від "Слуги народу" відмовився продовжувати участь в ефірі».  

Згідно з відео, Барна під час інциденту не постраждав, натомість у Соломчука – під оком синець. Нардеп від «Слуги народу» викликав поліцію.

«Детектор медіа» намагається отримати коментар поліції.

Це не перша бійки Олега Барни в студії каналів. У 2018 році він, будучи ще народним депутатом, побився з нардепом від ВО «Свобода» Юрієм Левченком в ефірі телеканалу «Рада». Конфлікт стався під час обговорення введення в кількох областях України військового положення. Канал «Рада» тоді повідомив, що нардепи пошкодили телевізійне обладнання.

Нагадаємо, 2 жовтня 2018 рок в кулуарах Верховної Ради України народний депутат від Блоку Петра Порошенка Олег Барна обматюкав журналіста програми «Гроші» каналу «1+1» Ігоря Колтунова після запитання про кнопкодавство. 7 червня 2019 року після запитання про образи на адресу журналістів він пішов з ефіру програми «Мокрик по живому» на «Громадському телебаченні».

Фото: Правда Тут

Теги за темою
Новини Слуга народа бійка
Джерело матеріала
Згадувані персони
loader
loader